mrselfdestruct
New member
meni je ova baš bila dobra. zgodna je i sve što je uradila, od pušenja preko drkanja do samog seksa, sve je bilo korektno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je ova baš bila dobra. zgodna je i sve što je uradila, od pušenja preko drkanja do samog seksa, sve je bilo korektno.
Sada imamo i Kineskinje koje žele da učeU zadnje vreme viđam mnogo Kineskinja na SA, ali sve imaju nestvarno velike izvajane sise i dupeta za azijatkinje i svima se 100% vidi lice, kao da su slike kompjuterski generisane. A i tekstovi na oglasima su uglavnom slični, ijekavica i bok pišu studentkinje iz Kine u BGOdavno maštam da kresnem Kineskinju sa oblinama, ali kako mogu biti siguran da su slike prave i da nije prevara dok mi ne otvori vrata?
Jbt pod hitno ovaj sport da se uvrstinu olimpijske igre. Hocemo da pisemo peticiju? Ko je za?Kurva nije burek, a nije ni unca zlata, cena i kvalitet nemaju vrlo često nikakve korelacije. Samo iskustvo, instinkt i sreća mogu da ti pomognu da prođeš bolje, a sto drugih stvari mogu da utiču da prođeš gore.
Kao i u svakom drugom sportu, samo trening i praksa te dovedu do savršenstva. Što naravno znači i milion promašaja usput. Glavić gore i dupe uza zid i udri...
bio prije par godina dosta bahata, sada trazi 250€kao tuning automobila s kraja 90ih pocetsk 2000ih
Video sam je nesredjenu ispred stana i razocarao se. Cak i podvaljakBio sa Sofi pre nego sto je otisla u brazil, ustala zbog mene u 8 sati(cisto da uletim dok je sveza i pre horde ko zna kakvih likova)... I od tolike fame kako je prepicka, ovo, ono... Nista spec. Ok, dobro mesa u kaubojki ali brate, bio sam sa klinkama 2000+ koje prave od kurca budalu, sto se kaze. Tako da moj utisak o sofi... Nista, bas nista spec. Prosek.Od sad sve preporuke ovde s rezervom.
Ili sam ja navikao na standard.
![]()
Ti nemaš podvaljak? a možda treba i da počneš da se šminkašVideo sam je nesredjenu ispred stana i razocarao se. Cak i podvaljak
Ona ti radi sigurno zadnjih 10god I vise...Sto se tice usluge za svaku preporuku ali znaj da I'ma vise god ..Inace nema Maje STO je radila sa njom u seksu Jos boljaJel bio neko?
Mia | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Masaža celog tela sasvim opuštena i prijatna u mom smeštaju. Slike su moje. Zakazivanje pozivom pola sata ranije i bez poruka i sakrivenih br na koje ne odgovaram. Pozovite do 21h za dogovor,a poslednji termin je u 21.45h najkasnije. | Seksi Adresarseksi-adresar.co
Ispalila me jednom kad sam hteo da odem, babu joj j***m.Jel bio neko?
Mia | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Masaža celog tela sasvim opuštena i prijatna u mom smeštaju. Slike su moje. Zakazivanje pozivom pola sata ranije i bez poruka i sakrivenih br na koje ne odgovaram. Pozovite do 21h za dogovor,a poslednji termin je u 21.45h najkasnije. | Seksi Adresarseksi-adresar.co
E stvarno Ako neko nesto zna neka podeli da li ona uopste radi? Stvarno je ribetina. Vrhunska je sta sve radi a jojNeko je vec pomenuo ali to je pravo pitanje, da li ima neko informaciju da li radi Una Grujic? Njoj bi dao 500 evra za pola sata komotno, kakva kurozderka
Bas Sam hteo da pitam sta I'ma Dobro u PA
Po broju telefona mozda je scam
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|