mrselfdestruct
New member
meni je ova baš bila dobra. zgodna je i sve što je uradila, od pušenja preko drkanja do samog seksa, sve je bilo korektno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je ova baš bila dobra. zgodna je i sve što je uradila, od pušenja preko drkanja do samog seksa, sve je bilo korektno.
Sada imamo i Kineskinje koje žele da učeU zadnje vreme viđam mnogo Kineskinja na SA, ali sve imaju nestvarno velike izvajane sise i dupeta za azijatkinje i svima se 100% vidi lice, kao da su slike kompjuterski generisane. A i tekstovi na oglasima su uglavnom slični, ijekavica i bok pišu studentkinje iz Kine u BGOdavno maštam da kresnem Kineskinju sa oblinama, ali kako mogu biti siguran da su slike prave i da nije prevara dok mi ne otvori vrata?
Jbt pod hitno ovaj sport da se uvrstinu olimpijske igre. Hocemo da pisemo peticiju? Ko je za?Kurva nije burek, a nije ni unca zlata, cena i kvalitet nemaju vrlo često nikakve korelacije. Samo iskustvo, instinkt i sreća mogu da ti pomognu da prođeš bolje, a sto drugih stvari mogu da utiču da prođeš gore.
Kao i u svakom drugom sportu, samo trening i praksa te dovedu do savršenstva. Što naravno znači i milion promašaja usput. Glavić gore i dupe uza zid i udri...
bio prije par godina dosta bahata, sada trazi 250€kao tuning automobila s kraja 90ih pocetsk 2000ih
Video sam je nesredjenu ispred stana i razocarao se. Cak i podvaljakBio sa Sofi pre nego sto je otisla u brazil, ustala zbog mene u 8 sati(cisto da uletim dok je sveza i pre horde ko zna kakvih likova)... I od tolike fame kako je prepicka, ovo, ono... Nista spec. Ok, dobro mesa u kaubojki ali brate, bio sam sa klinkama 2000+ koje prave od kurca budalu, sto se kaze. Tako da moj utisak o sofi... Nista, bas nista spec. Prosek.Od sad sve preporuke ovde s rezervom.
Ili sam ja navikao na standard.
![]()
Ti nemaš podvaljak? a možda treba i da počneš da se šminkašVideo sam je nesredjenu ispred stana i razocarao se. Cak i podvaljak
Ona ti radi sigurno zadnjih 10god I vise...Sto se tice usluge za svaku preporuku ali znaj da I'ma vise god ..Inace nema Maje STO je radila sa njom u seksu Jos boljaJel bio neko?
Mia | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Masaža celog tela sasvim opuštena i prijatna u mom smeštaju. Slike su moje. Zakazivanje pozivom pola sata ranije i bez poruka i sakrivenih br na koje ne odgovaram. Pozovite do 21h za dogovor,a poslednji termin je u 21.45h najkasnije. | Seksi Adresarseksi-adresar.co
Ispalila me jednom kad sam hteo da odem, babu joj j***m.Jel bio neko?
Mia | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Masaža celog tela sasvim opuštena i prijatna u mom smeštaju. Slike su moje. Zakazivanje pozivom pola sata ranije i bez poruka i sakrivenih br na koje ne odgovaram. Pozovite do 21h za dogovor,a poslednji termin je u 21.45h najkasnije. | Seksi Adresarseksi-adresar.co
E stvarno Ako neko nesto zna neka podeli da li ona uopste radi? Stvarno je ribetina. Vrhunska je sta sve radi a jojNeko je vec pomenuo ali to je pravo pitanje, da li ima neko informaciju da li radi Una Grujic? Njoj bi dao 500 evra za pola sata komotno, kakva kurozderka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|