Je l bio neko? Igleda top za ovu cenu i hoće u usta završnicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A slike jel su autenticne? Jel si bio skorije zadnji put, tesko je dobiti na telefon.Bio sam 4-5 puta, esktra riba, crnka 98 godište sa seksi kosom do vrata, ljubi se i mazi bez doplate, radi obostrani oral takođe, a za anal se doplaćuje 50e. Sise i guza prosečne veličine, ali radi bukvalno sve i vredi svaku paru. Seks sa njom je kao sa devojkom ili ženom.
Svaki oglas u kojem je napomenuto da se za uzivo uplacuje unapred depozit/avans je fake, blokiraju te kad im uplatis. Cak iako pise premium ili verifikovano, ne znaci da je oglas autentican. Ako te neki oglas interesuje postavis link ovde, pitas jel bio neko, ko odgovori odgovori.Drugari, do sada nisam imao iskustva sa SA. Oslanjao se na EGE, ali tamo kao da je ponuda utanjila i sa druge strane kada sam pogledao SA svidja mi se što deluje da ima više naših devojaka.
Imate li neki guide u smislu ukoliko stoji da je profil verifikovan da li na to može da se osloni? Kako provaliti fake profil ili slično? Više me interesuju “premium” varijante, ali ostaje pitanje kako do proverene doći.
Unapred hvala za pomoć
Telo joj je autentično sa slika, faca se ne vidi na slikama ali uživo je top, ima nekako urbano seksi izgled sa crnom kosom skraćenom do vrata. Zadnji put sam bio pre mesec dana, uvek je lako dobijem na telefon, možda je privremeno otišla kući u Novi Sad pošto je odande a u BG samo radi.A slike jel su autenticne? Jel si bio skorije zadnji put, tesko je dobiti na telefon.
Vidi sve te sa nizom cenom u konu ulaze sve opcije a oglas je unverifiked su kineskinjeJe l bio neko? Igleda top za ovu cenu i hoće u usta završnicu
Jedino da zapretš agentu da ti da pravu sliku devojke koja će te dočeka ili ćeš se okrenuti i otići s vrata. I to zna nekad da omane, ali svakako nemoj da daješ pare dok ne vidiš šta jebeš.U zadnje vreme viđam mnogo Kineskinja na SA, ali sve imaju nestvarno velike izvajane sise i dupeta za azijatkinje i svima se 100% vidi lice, kao da su slike kompjuterski generisane. A i tekstovi na oglasima su uglavnom slični, ijekavica i bok pišu studentkinje iz Kine u BGOdavno maštam da kresnem Kineskinju sa oblinama, ali kako mogu biti siguran da su slike prave i da nije prevara dok mi ne otvori vrata?
Pa probao bih azijatkinje npr ali za njih samo citam neka negativna iskustva i prevare, bolje mozda to ostaviti za kad budem van SrbijeNađeš koja ti se dopada valjda, ne gleda se to po ceni.
Kurva nije burek, a nije ni unca zlata, cena i kvalitet nemaju vrlo često nikakve korelacije. Samo iskustvo, instinkt i sreća mogu da ti pomognu da prođeš bolje, a sto drugih stvari mogu da utiču da prođeš gore.Pozdrav ljudi,
Moze li neko iskusan da mi kaze da li ima neka vidna razlika izmedju npr devojka od 80e/sat i 200e/sat? Citam tu i SA i EGE i komentare i vidim da ima atraktivnih devojaka ispod 30 godina koje daju za manje od 100e a bogami i dosta starijih a skupljih. U cemu je fora?
mnogo hvala!Prevarant! Vise njih je objavilo da trazi novac unapred i nakon uplate ide blok
meni je ova baš bila dobra. zgodna je i sve što je uradila, od pušenja preko drkanja do samog seksa, sve je bilo korektno.
Sada imamo i Kineskinje koje žele da učeU zadnje vreme viđam mnogo Kineskinja na SA, ali sve imaju nestvarno velike izvajane sise i dupeta za azijatkinje i svima se 100% vidi lice, kao da su slike kompjuterski generisane. A i tekstovi na oglasima su uglavnom slični, ijekavica i bok pišu studentkinje iz Kine u BGOdavno maštam da kresnem Kineskinju sa oblinama, ali kako mogu biti siguran da su slike prave i da nije prevara dok mi ne otvori vrata?
Jbt pod hitno ovaj sport da se uvrstinu olimpijske igre. Hocemo da pisemo peticiju? Ko je za?Kurva nije burek, a nije ni unca zlata, cena i kvalitet nemaju vrlo često nikakve korelacije. Samo iskustvo, instinkt i sreća mogu da ti pomognu da prođeš bolje, a sto drugih stvari mogu da utiču da prođeš gore.
Kao i u svakom drugom sportu, samo trening i praksa te dovedu do savršenstva. Što naravno znači i milion promašaja usput. Glavić gore i dupe uza zid i udri...
bio prije par godina dosta bahata, sada trazi 250€kao tuning automobila s kraja 90ih pocetsk 2000ih
Video sam je nesredjenu ispred stana i razocarao se. Cak i podvaljakBio sa Sofi pre nego sto je otisla u brazil, ustala zbog mene u 8 sati(cisto da uletim dok je sveza i pre horde ko zna kakvih likova)... I od tolike fame kako je prepicka, ovo, ono... Nista spec. Ok, dobro mesa u kaubojki ali brate, bio sam sa klinkama 2000+ koje prave od kurca budalu, sto se kaze. Tako da moj utisak o sofi... Nista, bas nista spec. Prosek.Od sad sve preporuke ovde s rezervom.
Ili sam ja navikao na standard.
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|