Imaš i jedno i drugo ali u 90% slučajeva ako je prevara u pitanju traži ti x bon prije svegaPitanje za kolege koje imaju više iskustva na EGE, jeli uobičajeno da djevojke koriste poslovni nalog na wap ili to koriste ovi sto se bave prevarama ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš i jedno i drugo ali u 90% slučajeva ako je prevara u pitanju traži ti x bon prije svegaPitanje za kolege koje imaju više iskustva na EGE, jeli uobičajeno da djevojke koriste poslovni nalog na wap ili to koriste ovi sto se bave prevarama ?
Bio sam i ja jednom ali davno i zvao poslije ne javlja se ne odgovara na porukebio sam , ali kao da je prestala radit ne odgovara na pozive više
Dobra, ja bio dok je bila u Splitu 2-3 puta.ima li ko iskustva sa ovom?
vratili su je na pravi put... nije nestala, ona je bila dijete iz doma za nezbrinute..Pozdrav da li neko zna kojim slucajem radi li jos uvijek Luna iz Tuzle i ako neko ima njen broj,prije 2,5 godine sam bio snjom dok se aktivno bavila ovim sportom,poslije je djevojka samo nestala,mislim da sam cak napisao recenziju za nju ovdje ili na onom drugom forumu koji se bio pojavio.
Pridruzujem se upitu od kolegeIma li neko kakav kontakt u Tuzli ili okruẓ̌enju. U četvrtak i petak sam poslovno gore. Smještaj imam, novac imam, vremena imam. Ako znate damu koja bi provela sat, dva u druženju ili možda i cijelu noć, bio bih zahvalan.
Uobičajeno je, neke imaju i po 3 broja, naravno na dva mobitela, nadam se da i ti koristiš drugi broj i wp business, nemoj mi reci da salješ sa svoga privatnoga broja, a nova kartica 5KM i instaliraš wp business na taj brojPitanje za kolege koje imaju više iskustva na EGE, jeli uobičajeno da djevojke koriste poslovni nalog na wap ili to koriste ovi sto se bave prevarama ?
Nije dostupna iduću hevtu.Ja cu iduci tjedan
Ne znam sta je bila , jer djevojka kada sam ja snjom bio je po njenoj prici tada imala 28 godina sto znaci da je moje godiste bila , tako da zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada.vratili su je na pravi put... nije nestala, ona je bila dijete iz doma za nezbrinute..
Ne koristim privatni broj, nego pitam zbog prevara jer ovi nasi što traže bonove obično koriste poslovne naloge.Uobičajeno je, neke imaju i po 3 broja, naravno na dva mobitela, nadam se da i ti koristiš drugi broj i wp business, nemoj mi reci da salješ sa svoga privatnoga broja, a nova kartica 5KM i instaliraš wp business na taj broj
Neko nešto? Slike/video/iskustvo?Je li to ona iz sokolovic kolonije dole ako mislimo na istu bio ja prije 8-9 godina ima zena 300kg![]()
Znas li kako se zove, mislite na onu sto se udala ?Ima li neko broj od one sto radi na ciljugama u Zivinicama
Gdje je ova, nema viber061 234 461
Neko bio kod ove iz Sarajeva kaze?
Gdje je ova, nema viber
x bon traziGdje je ova, nema viber
Kaze ne vara ima i tiktokx bon trazi
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|