BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pitanje za kolege koje imaju više iskustva na EGE, jeli uobičajeno da djevojke koriste poslovni nalog na wap ili to koriste ovi sto se bave prevarama ?

Pozdrav da li neko zna kojim slucajem radi li jos uvijek Luna iz Tuzle i ako neko ima njen broj,prije 2,5 godine sam bio snjom dok se aktivno bavila ovim sportom,poslije je djevojka samo nestala,mislim da sam cak napisao recenziju za nju ovdje ili na onom drugom forumu koji se bio pojavio.
vratili su je na pravi put... nije nestala, ona je bila dijete iz doma za nezbrinute..

Pitanje za kolege koje imaju više iskustva na EGE, jeli uobičajeno da djevojke koriste poslovni nalog na wap ili to koriste ovi sto se bave prevarama ?
Uobičajeno je, neke imaju i po 3 broja, naravno na dva mobitela, nadam se da i ti koristiš drugi broj i wp business, nemoj mi reci da salješ sa svoga privatnoga broja, a nova kartica 5KM i instaliraš wp business na taj broj

Uobičajeno je, neke imaju i po 3 broja, naravno na dva mobitela, nadam se da i ti koristiš drugi broj i wp business, nemoj mi reci da salješ sa svoga privatnoga broja, a nova kartica 5KM i instaliraš wp business na taj broj
Ne koristim privatni broj, nego pitam zbog prevara jer ovi nasi što traže bonove obično koriste poslovne naloge.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh