Slava UkrajiniDanas sam bio kod ove ukrainke. Pola sata 160 KM. Lijepa, zgodna, čista, uredna. Puši bez kondoma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slava UkrajiniDanas sam bio kod ove ukrainke. Pola sata 160 KM. Lijepa, zgodna, čista, uredna. Puši bez kondoma.
Možeš li nabaviti od Sande išta. Hvala drugJa sam gledao dva videa ako mislis na onu crnu jebezovnu Sandu.. u jednom liku pusi, a u drugom je kara zguza..al kratki su snimci.
Mogu probat nabavit...nemam kod.sebe.
Ima li iko iskistvo s ovom
Azra...+38761326381 Sarajevo, Independent | City of Love
Ugodno druzenje,mozete pisati kratko ili poziv...cityoflove.com
druze izgled moze prevarit za 1-2 godine ali za10 nemoze, msm ako si bio sa njom kao sto kazes - a promasio u 10 godina.. do tebe je, ili si corav ili lazesNe znam iskreno i ne zanima me, meni je licila da tada ima 28 godina , po prici , ponasanju, tetovazama i svemu , tako da ne zanima me vala nista o djevojci niti o njenom privatnom zivotu niti sam je ispitivao . Rekao sam gore prethodno zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada .
Je li ista kao na ovim slikama, koliko joj je godina ?Bio sam ja, okej je zena, na otoci, samo nazovi, slabo odgovara na WA, ali da se dogovoriti
ima 40-tak godina , nije joj nesto faca , lijepo iskustvo sam imaoJe li ista kao na ovim slikama, koliko joj je godina ?
Ukucamo ti mamu i sestru idiote.. sto izmisljasSvi koji ste mi pisali za Brezu na facebook ukucajte Vahida Cosic... a isto tako ima i mala od 20 ak godina ona je teska za dogovor Aida se zove +387 61 234 461
Hvala na uvredama, ja ipak mislim da si pametniji i da to nije najbolje sto ti mozes ... Ja dajem provjerene informacije, tako da pozzzUkucamo ti mamu i sestru idiote.. sto izmisljas
Javi se ppPozdrav svima,imam 27 godina,plava,lijepog izgleda. Voljela bi da ako je moguće upoznam nekog za druženje do 35 godina. U Sarajevu sam do početka aprila. Ko želi neka se javi u privatne poruke.
Ma i ja sam pisao al ne odgovaraJavi se pp
Eh valjda trebu trazi, tako obicno ide. Nek smo probali brateMa i ja sam pisao al ne odgovara
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|