BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne znam sta je bila , jer djevojka kada sam ja snjom bio je po njenoj prici tada imala 28 godina sto znaci da je moje godiste bila , tako da zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada.
pa lici li ti (da li ti je licila) ona na curu od 28 godina, ako uzmes u obzir da je to bilo prije najmanje 2-3 godine.. nema onani sada 28 nego ti mozda lagala jer je tada mozda bila cak i maloljetna.. ne lupaj gluposti..

pa lici li ti (da li ti je licila) ona na curu od 28 godina, ako uzmes u obzir da je to bilo prije najmanje 2-3 godine.. nema onani sada 28 nego ti mozda lagala jer je tada mozda bila cak i maloljetna.. ne lupaj gluposti..
Ne znam iskreno i ne zanima me, meni je licila da tada ima 28 godina , po prici , ponasanju, tetovazama i svemu , tako da ne zanima me vala nista o djevojci niti o njenom privatnom zivotu niti sam je ispitivao . Rekao sam gore prethodno zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada .

Pozdrav momci.Od sledeće sedmice idem poslom na teren u sledeće mjesta:Modriča,Šamac,Orašje,Brčko,Bijeljina,Janja,Srebrenik,Lopare i Čelić pa ako neko ima lokalno damu da mi napiše u pp broj bio bih baš zahvala.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh