Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javite seNetko za druzenje s parom uz neku minimalnu naknadu
Više erotska masaža i intimni dodiri nego seks
Z-18
M-22
Doboj i okolina
Kakva je ponuda kod nas, iznajmi od Kantica Setru dvospratnu, imat ces poslaRaja od oktobra mjeseca cu praviti liniju sa vip kombijem iz Tuzle do Austrije u club WELCUM fkk karta bi bila povratna 200 eur sa ulazom u klub koji je 80 eur sa 3 obroka i bezalkoholnim picem islo ɓi se subotom ujutro i bili bi do 3 sata ujutro i povratak je oko 8 sati nedeljom.Uvjek ima 50 do 100 vrhunskih djevojaka koje hodaju gole i koje se mogu gledati i dirati a seks pola sata je 100 eur pisite da vidimo ima li interesanata.
Možeš li brate u inbox Poslat broj od Sanele. Pun mi kurac ovog EGA. I tu pun kurac prevara sve neke kineskinje a i par ovih dodjes na adresu idi kaže kupi bon pa ću te pokupiti. Ja neki dan dobio adresu od neke škole iznad mejdana. Javljam se kaže kupi neki kod i da će ona mene pokupit. Sanela bar nije prevaraOna je u paru,covjek je ceka uvijek ispred soba,apartmana,hotela zavisi gdje vec se dogovorite ,100KM je sat vremena,kao i trosak sobe i kondoma.Iskljucivo u Lukavcu moze.Pusenje bez kondoma,radi poze,ne mogu reci da je sex los ali vise necu ici,ja volim debelguze i krupnije ali je drugacija na slikama.Druga stvar okupa se na licu mjesta,nemam sta reci ali nije moj tip osobe i ne sjeda mi izgled bas.
Nema tog snimka odavno...izbacuje na xhamsteru u search, ali obrisanoAko ima ko snimak mile prerad da mi posalje da vidim sta se radi
Mislim da je samo Monica tu sa tog istog broja
Ako pronadjem broj ,saljem ti jer sam ga izbrisao poslije posljednjeg susretaMožeš li brate u inbox Poslat broj od Sanele. Pun mi kurac ovog EGA. I tu pun kurac prevara sve neke kineskinje a i par ovih dodjes na adresu idi kaže kupi bon pa ću te pokupiti. Ja neki dan dobio adresu od neke škole iznad mejdana. Javljam se kaže kupi neki kod i da će ona mene pokupit. Sanela bar nije prevara
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|