Bježi djavle još da mi se ti svidiš, pa da se navučem kao na ove kurve️Mlada atraktivna TRANSICA
️
Danas u Sarajevu centar od 16 do 21h
Whatsapp samo 062606408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bježi djavle još da mi se ti svidiš, pa da se navučem kao na ove kurve️Mlada atraktivna TRANSICA
️
Danas u Sarajevu centar od 16 do 21h
Whatsapp samo 062606408
Hahahahah,pa iskreno da ti kažem svaki koji je bio kod mene postao je stalni,znaš kako kažu trandze najbolje pušeBježi djavle još da mi se ti svidiš, pa da se navučem kao na ove kurve
Tako je svaki 3 voli kuracHahahahah,pa iskreno da ti kažem svaki koji je bio kod mene postao je stalni,znaš kako kažu trandze najbolje puše![]()
Znam znamTako je svaki 3 voli kurac![]()
Bio ja sta da ti kazem usluga top neki pisu ovako neki onako a zna kurvica22 da se nemoze ni svakome svidjat kao ni vi njojje li ko bio kod Amre u Tuzli da li imate kakve utiske sa njom?
Tecni azot kod dermatologaZna li neko kako rijesiti ove virusne bradavice dole?
Imas derma krema se zove ili prasak i to je toZna li iko kako se riješiti ovih virusnih bradavica tamo dolje?
mozes li poslati meni brojeve ako imas?Imal ko šta novo za Tuzlanski kraj osim Vesne,Izete,Amire,Admire,Sanele,Sabine,Kurvice,Maline to sam sve probao to je sve prešlo i ishrndano ko kroz prugu Brčko -Banoviće !!
Štačeš ti menimozes li poslati meni brojeve ako imas?
Debela nikakva i ona i njezina Malina ogromne suje li ko bio kod Amre u Tuzli da li imate kakve utiske sa njom?
Kurvica 22 mozes li i dmTako je svaki 3 voli kurac![]()
Imas onu starku u Otesu, ako je ziva josImal šta sarajevo do 100km ? Ilidza Stup ?
da mi je upoznat to muško koje svjesno ode trandžiHahahahah,pa iskreno da ti kažem svaki koji je bio kod mene postao je stalni,znaš kako kažu trandze najbolje puše![]()
Ma nije ni smuvanje problem. Problem je stabilan brak. Muskarac ce zrtvovati svoju sreću za porodicu. Žena će žrtvovati porodici za svoju sreću.
Pa evo ja sam bio ali je ona bila pasiv..Na Tailandu , perfektne cure, ladyboy.da mi je upoznat to muško koje svjesno ode trandži![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|