Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je samo Monica tu sa tog istog broja
Ako pronadjem broj ,saljem ti jer sam ga izbrisao poslije posljednjeg susretaMožeš li brate u inbox Poslat broj od Sanele. Pun mi kurac ovog EGA. I tu pun kurac prevara sve neke kineskinje a i par ovih dodjes na adresu idi kaže kupi bon pa ću te pokupiti. Ja neki dan dobio adresu od neke škole iznad mejdana. Javljam se kaže kupi neki kod i da će ona mene pokupit. Sanela bar nije prevara
nije ona iz Samca.. a msm da radi jos uvijek..Samo da pitam radi li jos oba Barbi iz samca. Vidim oglas na EGE
Imas par nji DobojNesto za Doboj?
Ina li tko broj za masazu u MostaruE ovako da ne odgovaram pojedinacno u inboc za onaj broj 063 847 581
To j4 ona maserka iz mostara što prijeti ako uoutas moze li nesto vise. Samo promijenila broj. Što je meni napisala da nije nikakva kurvetina vec samo masira, drka i puši kurac za pare. Ima oglas na piku
Upišite masaža senzualna i odaberite mostar
To je iz DobojaOna u Tuzli sto radi u hotelu ima sifilis i gangrenu
Cuvajte te se ljudi
Hotel LamurKoja, u kojem hotelu
Vidim ima oglas za Banja luku.Jeli neko isao kod ove hrvatice sa col-a sto sve hoce na brzaka![]()
pratimVidim ima oglas za Banja luku.
I mene zanima je li neko bio?
Koja je to ,posto imam broj od neke iz Tuzle pa da vidim ako je to ta da ne idemTo je iz Doboja
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|