BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Raja od oktobra mjeseca cu praviti liniju sa vip kombijem iz Tuzle do Austrije u club WELCUM fkk karta bi bila povratna 200 eur sa ulazom u klub koji je 80 eur sa 3 obroka i bezalkoholnim picem islo ɓi se subotom ujutro i bili bi do 3 sata ujutro i povratak je oko 8 sati nedeljom.Uvjek ima 50 do 100 vrhunskih djevojaka koje hodaju gole i koje se mogu gledati i dirati a seks pola sata je 100 eur pisite da vidimo ima li interesanata.

Raja od oktobra mjeseca cu praviti liniju sa vip kombijem iz Tuzle do Austrije u club WELCUM fkk karta bi bila povratna 200 eur sa ulazom u klub koji je 80 eur sa 3 obroka i bezalkoholnim picem islo ɓi se subotom ujutro i bili bi do 3 sata ujutro i povratak je oko 8 sati nedeljom.Uvjek ima 50 do 100 vrhunskih djevojaka koje hodaju gole i koje se mogu gledati i dirati a seks pola sata je 100 eur pisite da vidimo ima li interesanata.
Kakva je ponuda kod nas, iznajmi od Kantica Setru dvospratnu, imat ces posla 😂

Ona je u paru,covjek je ceka uvijek ispred soba,apartmana,hotela zavisi gdje vec se dogovorite ,100KM je sat vremena,kao i trosak sobe i kondoma.Iskljucivo u Lukavcu moze.Pusenje bez kondoma,radi poze,ne mogu reci da je sex los ali vise necu ici,ja volim debelguze i krupnije ali je drugacija na slikama.Druga stvar okupa se na licu mjesta,nemam sta reci ali nije moj tip osobe i ne sjeda mi izgled bas.
Možeš li brate u inbox Poslat broj od Sanele. Pun mi kurac ovog EGA. I tu pun kurac prevara sve neke kineskinje a i par ovih dodjes na adresu idi kaže kupi bon pa ću te pokupiti. Ja neki dan dobio adresu od neke škole iznad mejdana. Javljam se kaže kupi neki kod i da će ona mene pokupit. Sanela bar nije prevara

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh