Brate sa tog sajta su vecina fejk profili skoro svakiAzra Sarajevo, Independent | City of Love
Zgodna sexy djevojka za druzenje ..Super sexy giril for good time..call..cityoflove.com
Jel bio neko sa njom? Moze pp iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate sa tog sajta su vecina fejk profili skoro svakiAzra Sarajevo, Independent | City of Love
Zgodna sexy djevojka za druzenje ..Super sexy giril for good time..call..cityoflove.com
5/10, ako se javi uopste na telefonAzra Sarajevo, Independent | City of Love
Bio sam ja više puta,u redu je djevojka 1/1,nemam šta zamjeriti,zgodna,mlada,ljubazna, higijena na top nivou.Jeli bio iko kod ove Anastasie Mostar?
A za dogovor jeste bila malo nezgodna prvi put(razumljivo kakvih psihopata na ovom forumu ima),kasnije sve ide bez problema kad vidi da si u reduJeli bio iko kod ove Anastasie Mostar?
Kod mene dolaze mladji.Radis li ti sa mladjim momcima?
Jesi ti ono tuzla?Kod mene dolaze mladji.
Imas li broj od minieVidi ga sto se navadio po mojim zenama![]()
Cura oko 25g, izgled relativno dobar, komplicira oko dogovora, glumi neki nivo a daleko je to od nekog nivoa, ima previše tetovaža za moj ukus, usne popunjene hijaluronom još fale silikoni da bude totalno neprivlačno za moj ukus, najsretnija kad te matira u prvoj minuti, u međuvremenu drka po mobitelu , ali dobra za ovo što se nudi u Mo, sve skupa 100 evrJeli bio iko kod ove Anastasie Mostar?
Jel imas kont od jaceJelah nesto osim Jace?
Plava sa OtokeAzra Sarajevo, Independent | City of Love
Mala slaba Dora joj Svodnica u po sexa zove mora se ic dolazi policijaJe li neko bio kod Sare iz BL? Kakva su iskustva
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|