BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Znam sad ko je ovaj sjetih ga se, dosao si u iznajmljen stan sto sam iznajmila, bio si neobrijan sav dlakav kad sam ti rekla sa se istusiras ti si rekao tusirao sam se, a osjetio si se malo, i rekla sam ti da ne zelim s tobom nista ti si se nadrndao jer si dzaba dosao, ako si tako iskompleksiran sto sam te vratila nazad posle tog sto sam vidjela koliko vodis higjenu o svom drugaru dole ti fakat nisi dobar s glavom, okupaj se
Pusti budalu gdje se mogu vidjeti slike imali oglas negdje

IceBoss995 ako imas muda al samo ih sredi ljubim te de doleti uzivo do mene licno mojoj kuci javi se na moju adresu dodji i molim te ko boga te molim sve ovo sto si pisao u oci mi kazi, evo samo doleti bar na 5 min pocasticu te samo dodji

E jest nam neki forum u p.m. Prije desetak godina raja u ovom sportu bila normalna, davali jedni drugima preporuke. Odmah i cure bile otvorenije za saradnju. Žene uživale i zarađivale, mi isto uživali, a gledaj sad. Samo svađa na svakoj jebenoj stranici
Pa šta očekuješ kad ovdje većina nema za sladoled a ne za dobru pičku, po čitav dan vise i komentarišu bespotrebne stvari. Od 2680 stranica samo na par imaš recenziju ostalo babske priče

Sacekaj neki određeni period 3-4 sedmice - 5-6 mjeseci pa ćeš onda znati jesil šta dobio ili ne
IceBoss995 ako imas muda al samo ih sredi ljubim te de doleti uzivo do mene licno mojoj kuci javi se na moju adresu dodji i molim te ko boga te molim sve ovo sto si pisao u oci mi kazi, evo samo doleti bar na 5 min pocasticu te samo dodji
Neka hvala bio sam stobom vise ne kad te bog sami zna guzilo prije mene taj dan dje su stigli bez kondoma picka usta joj boze kodbtebe se gratis dobija bolest

Neka hvala bio sam stobom vise ne kad te bog sami zna guzilo prije mene taj dan dje su stigli bez kondoma picka usta joj boze kodbtebe se gratis dobija bolest
Za vecinu polnih bolesti ti traje inkubacija 6 mjeseci, tako da cisto mozes znati od koga si sta pokupio. Ali eto, ovu ne trebas ni pljuvati vjerujem da je vecina nebi ni djaba guzila ali haj….

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh