Ajd matere ti se najebem posalji mi kevu a mogu i tebei to si u pravu, ni hajko je ne bi jebo, on samo plati da bi joj dijelio ispravne savjete![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd matere ti se najebem posalji mi kevu a mogu i tebei to si u pravu, ni hajko je ne bi jebo, on samo plati da bi joj dijelio ispravne savjete![]()
hajko nalozeni retarinjo.. buahahahhhAjd matere ti se najebem posalji mi kevu a mogu i tebe
Ima li kakva u BL da radihajko nalozeni retarinjo.. buahahahhh
Ajd mrs seronjo ratnik iza tastature uzivo picketina idi naguzi se ko sve ove sto rade imat ces i ti para javljaju se jasta ovde sve i do jedne kopile jedno kad im se jave jebaci neces radit itd mrshajko nalozeni retarinjo.. buahahahhh
Bio ja prosle godineDali je neko bio kod ZANE ?
Žana Bijeljina, Independent | City of Love
Diskretni susret sa mnom ne ostavlja nista da se pozeli. Dostupna za Vas, u privatnom smestaju, svaki dan izmedju 11-23h. Pozovite me za rezervaciju termina. Kontak telefon: 066 96 95 72 (+387 66 96 95 72) ŽANA ...cityoflove.com
hajko majmuncicu.. pardon,savjetnik majmuncicAjd mrs seronjo ratnik iza tastature uzivo picketina idi naguzi se ko sve ove sto rade imat ces i ti para javljaju se jasta ovde sve i do jedne kopile jedno kad im se jave jebaci neces radit itd mrs
To ti je tata a ti mladunce ha ha e jadnice jadni nemam vise vremena sa tobom u raspravu jer si odroncichajko majmuncicu.. pardon,savjetnik majmuncic
ne bih ni ja imao vremena da radim kao savjetnikTo ti je tata a ti mladunce ha ha e jadnice jadni nemam vise vremena sa tobom u raspravu jer si odroncic
ne bih ni ja imao vremena da radim kao savjetniktreba to stic ispratit, platit.. jos ako ti se ne dize, auuuu
Ma vidis pratis Sarajevski dzilkosne bih ni ja imao vremena da radim kao savjetniktreba to stic ispratit, platit.. jos ako ti se ne dize, auuuu
Ok, hvala ti druze, tjeo da idem ali ako je tako, necu dzabe da gubim vrijeme.Bio ja prosle godine
Dosao u stan okrenuo se i otisao
Ne preporucujem
Romkinja iz Srbije,malo starija,izgled 2 od 10
Crnka je pojam za ove ovdje i većinu što se oglašavaju na stranicama. Bio jednom kod nje i sve za pohvalu.kada ste culi ili vidjeli crnku i jos neke da se raspravljaju ili svadjaju sa klijentima na forumu ili bilo gdje, nikad.. istina ima svakakvih klijenata ali pametna zena to izignorise i radi dalje, a ove glupace poput ciganke iz tuzle, i dore, one bi se unedogled svadjale jer nemaju ni posla a. ni zivot.. kao i pojedine njihove malobrojne musterije![]()
Evo par recenzija
Po meni prvo mjesto hercegovka uredna cista mirišljiva prezgodna sise,guza ma sve, dala mi je da je jebem bez kondoma cak i svršsvanje u nju vatra u krevetu.10/10
----Minie usto u lukavici solidna moze proci ima dobre sise ne gleda na sat ne pozuruje sve u svemu vrijedi potrositi na nju.
-Bila je jedna u vogisci krace vrijeme kod nje sam volio da idem bila je bas dobra zvaka si Alisa ali nema je vec duzi period prestala je raditi.
---Jedna iz okoline Visokog imaka tada oko 35 g ja joj platio 70 km i izveo je na rucak i nju sam isto bez kondoma razvaljivao.
---I među boljim deoljicama je bila crital richy ali eto ona je bily vrh nema dalje ali je nema vise tu nazalost
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|