Dva slupao u roku od pet dana totalna steta na autima a ja se samo malo ogrebao i malo me ledza handre od udara..nece me Bog pa reko da mu se ja sam javimBuraz digni kola na 200km/h i u prvu banderu, iskljuci airbag i otkaci pojas.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva slupao u roku od pet dana totalna steta na autima a ja se samo malo ogrebao i malo me ledza handre od udara..nece me Bog pa reko da mu se ja sam javimBuraz digni kola na 200km/h i u prvu banderu, iskljuci airbag i otkaci pojas.
Minie je dobre duse vjeruj mi..mnogo puta je imala te rijeci utjehe za mene..Bio sam sarkastican kad sam pisao ovo, a sa gore pomenutom Minie sam bio davnoooooo, tako da, uzivaj u "svojim" djevojkama i sretno, trebat ce ti.![]()
Nema sanse, i ja sam pokusavao doci do info..Nemojte odmah poceti sa osudama..
Jedno pitanje ili molba kako god.
Da li netko zna ili je upućen u to kako mogu nabaviti ili da mi zbavi cijanid?.. Dobro bi ga brat nagradio pa bi mu i prepisao dosta toga što imam
Ako neko zna nek se javi u pp pa cemo dalje privatno..
Elki![]()
Pa ti si prosle godine imo 20 sad imas 19 hahahahahaaJednom i više ne....
Sljedece godine 16Ima li neko broj neke starke za momka od 20god sarajevo
Radis li ti sa mladjim momcima?Mozda voli starije momak
Bojim se da nije mislio za sebe...Buraz digni kola na 200km/h i u prvu banderu, iskljuci airbag i otkaci pojas.
Jes kurac,sve kokuziJeli bio iko kod ove Anastasie Mostar?
Brate sa tog sajta su vecina fejk profili skoro svakiAzra Sarajevo, Independent | City of Love
Zgodna sexy djevojka za druzenje ..Super sexy giril for good time..call..cityoflove.com
Jel bio neko sa njom? Moze pp iskustva
5/10, ako se javi uopste na telefonAzra Sarajevo, Independent | City of Love
Zgodna sexy djevojka za druzenje ..Super sexy giril for good time..call..cityoflove.com
Jel bio neko sa njom? Moze pp iskustva
Bio sam ja više puta,u redu je djevojka 1/1,nemam šta zamjeriti,zgodna,mlada,ljubazna, higijena na top nivou.Jeli bio iko kod ove Anastasie Mostar?
A za dogovor jeste bila malo nezgodna prvi put(razumljivo kakvih psihopata na ovom forumu ima),kasnije sve ide bez problema kad vidi da si u reduJeli bio iko kod ove Anastasie Mostar?
Kod mene dolaze mladji.Radis li ti sa mladjim momcima?
Jesi ti ono tuzla?Kod mene dolaze mladji.
Imas li broj od minieVidi ga sto se navadio po mojim zenama![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|