Evo recenzija, nemojte ici znojne prljave krmace ne vrijede 20e jedna debela a druga manje debela, ali i dalje odvratna. Vidi se da ne odrazavaju higijenu, rekao mi prijatelj pa evo ja prenosim ovdje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ja, mala je u hotelu ali ne prolazis kroz recepciju ni ništa nego dodeš direkt u njezinu sobu..... U sobi je prevruče nema klime.... Mala je solidna nije nešto extra ali ok je
Hvala na odgvoruDa ja, mala je u hotelu ali ne prolazis kroz recepciju ni ništa nego dodeš direkt u njezinu sobu..... U sobi je prevruče nema klime.... Mala je solidna nije nešto extra ali ok je
Vidi se da su krmače na kilometar. Visoke metar i panin i toliko široke. Ali bar da se otuširaju. Možeš misliti po ovoj vrućini na šta to liči...Evo recenzija, nemojte ici znojne prljave krmace ne vrijede 20e jedna debela a druga manje debela, ali i dalje odvratna. Vidi se da ne odrazavaju higijenu, rekao mi prijatelj pa evo ja prenosim ovdje.
Probao jučer, sve navedeno potpisujem. Vedra i nasmijana cijelo vrijeme
Cura je stvarna (sa slike / ima više oglasa), lokacija apartman na Rivi. Tjelo ko sa slike (vitka, visoka, mršava), higijena na nivou. Ukrainka, dobro priča engleski i nudi GFE uslugu (dakle, sve može, ljubljenje, maženje itd). Ostaje u Puli do 20-tog (još 9 dana) - preporuka za 200 E / h.
Ja isto u cetvrtak, hvala kolegi na recenziji. Vrhunska je higijena, sve ostalo ok, sloppy blowjob, nisam uspio drugi put pa jos smo se i salili oko svega cija je krivnja. Uglavnom preporuka jedina trenutnoProbao jučer, sve navedeno potpisujem. Vedra i nasmijana cijelo vrijeme
Slazem se sa kolegom, toplo za crknut u sobi, ima vece sise nego na slikama na ege, napravila nove ocito. Inace mala je ok, cak i simpaticna jedino non stop gleda mob, kad sam joj reko da makne mob kaze da mora gledat radi agencije jer da joj salju sta ja znam sta.Hvala na odgvoru
PozzAko te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.
Cura je korektna i dobra , malo je deblja, ali usluga je ok, uglavnom nije prevaraJe bio možda neko![]()
Happy end sa ili bez masaže 👿💦
Pozdrav, radi se u Puli. Moj diskretan prostor u centru Pule. Radim i masaže klasične. Ja sam odavdje i ovdje živim i…www.oglasnik.hr
Tako je bez bonova, plačaš na kraju gotovinom, možeš s masažom možeš i bez kako se dogovorite, cura se trudi i ok jeBez bonova?
Može opis
Hvala
Proć polikliniku CroatiaHvala!
Može još koji je kvart radi diskrecije
To je MartinaCura je korektna i dobra , malo je deblja, ali usluga je ok, uglavnom nije prevara
Koliko 1h?Ja isto u cetvrtak, hvala kolegi na recenziji. Vrhunska je higijena, sve ostalo ok, sloppy blowjob, nisam uspio drugi put pa jos smo se i salili oko svega cija je krivnja. Uglavnom preporuka jedina trenutno
200€Koliko 1h?
Dobar bj?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |