Ajde ako zelis posalji broj al nemam ti nista za ponudit od brojeva, LpPozdrav...ako koga zanima imam broj od jedne mlade cure sta radi samo na preporuku nema nigdje oglas...ako koga zanima razmjenio bi broj za koju drugu takvu curu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ako zelis posalji broj al nemam ti nista za ponudit od brojeva, LpPozdrav...ako koga zanima imam broj od jedne mlade cure sta radi samo na preporuku nema nigdje oglas...ako koga zanima razmjenio bi broj za koju drugu takvu curu
Ako te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.Pozdrav...ako koga zanima imam broj od jedne mlade cure sta radi samo na preporuku nema nigdje oglas...ako koga zanima razmjenio bi broj za koju drugu takvu curu
A koga ne zanima, sve nas zanima! SaljiAko te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.
Posalji, samo da pitam jel debela?Ako te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.
Šalji slovenkuAko te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.
Ok moze daj brojAko te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.
Ako moze broj od slovenkeOk moze daj broj
Ma jeliAjde malo drugi put vise detalja, lokacija, cijena, sta se nudi, ponasanje, higjena itd, dakle konkretne informacije.
Send number, pleaseAko te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.
Imaš unazad tjedan dana sam ja napisao..
Moze br.od slovenke...hvalaSend number, please
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |