Jamesdean
Active member
Ništa unaprijed budite pametni samo lova na licu mjestaI meni se javila Sonja kaze 30% se placa unaprijed.... otisao netko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa unaprijed budite pametni samo lova na licu mjestaI meni se javila Sonja kaze 30% se placa unaprijed.... otisao netko ?
mala rumunka, uzivo jos bolja bila kod mene 2x, prvi put 200€ uzela za 1h ( cim sam svrsio pokupila se kaze gotovo -cca 25-30min, drugi put dosla ja joj kazem ako nece bit sat cijeli da ne zelim pokupila se i otisla ca!)Ova je ovdje duze vrijeme, ima netko iskustva? Na slikama i videu se cini dobra
Au hvala na podjeljenom iskustvu prijatelju ali mala grmimala rumunka, uzivo jos bolja bila kod mene 2x, prvi put 200€ uzela za 1h ( cim sam svrsio pokupila se kaze gotovo -cca 25-30min, drugi put dosla ja joj kazem ako nece bit sat cijeli da ne zelim pokupila se i otisla ca!)
PrevaraI meni se javila Sonja kaze 30% se placa unaprijed.... otisao netko ?
Da.. tocno to i kao nije ona Dragana a ista osoba na slikama (tko je bio prosle godine s Draganom zna o cemu pricam), sad premjestila oglas u Rijeku.A i cudno je sta se tice te famozne sonje da je stalno na vezi... odnosno cim napises poruku znaci da nema nikog kod nje...
Kaze da je 10 dana tu
Dolazi povremeno u grad vevinom zimi.ali se javlja samo starim klijentima i stavi oglas na ljubavni za podebljat. Zadnje je bilamproje jove godine, zrebala je doc za uskrs ali nakraju nije dosla.ima i profil na fejsuSe sjeća netko Anice sa monte zara? Ja sam bio davnih dana kod nje....dal jos uvjek dolazi???...znam da je bila tamo cak sa mužem
Ca NEKE delaju i kako se ponašaju nis boje ni ne zasluže, realno.Čuo sam danas od jedne cure (nebitno koje) da je neki mangup došao i predstavio se kao policajac te je ucjenjivao za novac te prijetio.... Mislim kakav retard moraš bit... Strašno
Mozda mu je bio pun kurac fake oglasa, debelih krmača i bacanja paraČuo sam danas od jedne cure (nebitno koje) da je neki mangup došao i predstavio se kao policajac te je ucjenjivao za novac te prijetio.... Mislim kakav retard moraš bit... Strašno
Mene trazila bonove.. shema na ruke, blablabla![]()
Diskretna dama za tvoj užitak
Dobrodošao tamo gdje tvoja želja postaje stvarnost… 💋 Diskretna, njegovana dama te prima u ugodnom, čistom prostoru u…www.oglasnik.hr
Bio netko?
Ne traži bonove kaže 70eurića pola sata 100 sat vremena
OK, mislio sam, ja sam dogovorio termin, znači kad bi mi javila koji stan bilo bi prvo bonoviMene trazila bonove.. shema na ruke, blablabla
PokusajOK, mislio sam, ja sam dogovorio termin, znači kad bi mi javila koji stan bilo bi prvo bonovi![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|