ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo mi nikako nije jasno. Kako uvijek neku novu neprovjerenu curu hvali neki novi neprovjereni član.
pozz, i tzv novi clanovi su mozda dugo tu ali citaju ne komentiraju toliko. Vanessa je prava cura kakva na slikama takva i uzivo nije fake. sory na smetnji .By the way pola sata je 100 a ne 120 kako je napisao gore doticni. lp

pozz, i tzv novi clanovi su mozda dugo tu ali citaju ne komentiraju toliko. Vanessa je prava cura kakva na slikama takva i uzivo nije fake. sory na smetnji .By the way pola sata je 100 a ne 120 kako je napisao gore doticni. lp
Upravo tako kako si napisao,btw sry mozda sam ju preko telefona krivo cuo za pola sata cijenu jer jako tiho prica,ja sam uzeo sat za 150 tako da isprike na krivoj info

Kod ove broj 3. idi samo ako bas moras,i nemoj uzimati vise od pola sata,jer ces svejedno biti vani za 15 min.
Uglavnom,sve izgledaju kao na slici…
Zar ta nije transica neka? Ima neka slicna ima par profila bar mi se tako cinila. Cim vidim ovaj tip zenske zaobilazim u sirokom luku. Al ako velis da je tako dobra, onda treba probati?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh