ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Inače nisam na ovom forumu,nažalost,ali sam se prijavio samo da podjelim da se netko ne zajebe ko ja..znači u životu gore iskustvo masaze nisam imao..ženska je napravila da mi se zgadilo sve šta ima veze sa seksom. Totalno nezainteresirana. Doslovno gleda tv dok te obraduje. Jedino Šta valja su sise..guzica I faca Bože oslobodi. Samo želi da svrsis za 5 minuta i da te izbaci van. Ne da da ne diras nigdje..Al nigdje. Jedva da sam sise uspio taknut..rekla Ne 100 e 45 min ručna masaža sa oral završetkom.. na kraju je bilo jedva 10 min rucnog jer sam ja rekao da završi da nema smisla..od orala ni o..stan pun psecih dlaka...tko god može izbjeći,bježi šta dalje
Ako ti je kakva utjeha i drugi su imali losa iskustva sa njom. Iduci put vidi na EGE- u vezi masaze, jer ima par cura koje su za to specijalizirane, mada vjerujem da bi mogao dobiti samo masazu sa oralom I kod onih koje pruzaju punu uslugu. Ja sam PO odavno prekrizio.

Malo je utjeha haha još je pitam šta ti nije u cilju da ti se vratim,preporuka i to..kaže boli me briga hoćeš se vratit.. Ma gledao sam i na ege al su im cijene skoro svima od 200 na dalje..mada sam i tu popusiopopusio 100 e za ništa

Da li je tko bio kod ove?
Bio kod ove. Nije ona na slikama. Vrata otvorila neka starija, izgleda oko 40 godina cca. Na slikama sa oglasa je neka mlada ženska. Ugl ta starija je u stvarnosti. Dogovorio sat vremena sa HJ na kraju me odradila za 30 minuta i to je to. Uzela mi pola sata. Može se prstenjačiti i dirati. Ima hrapave ruke, iako masira okej. Ugl, ne bi ponavljao. Eng kurca ne zna haha🤣

Evo, da se netko ne zajebe. Ako netko ima za preporučiti neku, a da nije Sabina (o njoj sam sve već pročitao iskustva), neka plis podijeli.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh