Shamman203
New member
Pozdrav ekipa Joga bi mi preporucili za 2-3 sata da dolazi u hotel?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj si promijeni username sramotiš prave boyse. Nijednog kojeg znam nije ovak glup. Pogledaj kartu svijeta, ili makar google maps, pa ćeš vidjet da je Rusija dobrim dijelom u Aziji. Klikni na jebeni link i vidjet ćeš da piše Ethnicity:Asian što znači da se sama deklarira kao Azijatkinja. I za kraj pogledaj joj lice. Tipično azijsko lice. Tak da se prestani sramotit i ak si bio napiši kakva je, ak nisi čkomiOd kada je Rusija u Aziji?
Još se jebe s frajerima,tak da nas sramoti na žešćeDaj si promijeni username sramotiš prave boyse. Nijednog kojeg znam nije ovak glup. Pogledaj kartu svijeta, ili makar google maps, pa ćeš vidjet da je Rusija dobrim dijelom u Aziji. Klikni na jebeni link i vidjet ćeš da piše Ethnicity:Asian što znači da se sama deklarira kao Azijatkinja. I za kraj pogledaj joj lice. Tipično azijsko lice. Tak da se prestani sramotit i ak si bio napiši kakva je, ak nisi čkomi
Pa jel ima kontakt kaki od gabrijele i koji je cjenik onda?Još se jebe s frajerima,tak da nas sramoti na žešće
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|