ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne znam gdje problem kod Cajke. Bio sam tri puta i svaki put je bilo drugačije. Kad sam bio drugi put dala mi je da je diram po pici i da joj guram prstiće, čak sam bio blizu i da je prasnem (odustala je u zadnji tren). Kad sam treći put došao i probao je uhvatiti za picu rekla mi je da ne može i da mi nikad nije dopustila. Četvrti put me ispalila i primila nekog lika preko reda, a dogovorila se samnom. Zvala me da se vratim i da ću dobiti drkicu besplatno ali baš sam se bio raspizdio i već dogovorio s drugom i odlučio da neko vrijeme ne idem kod nje.
Sa mnom nikad nije koristila rukavice, uvijek bih dobio jednu Bajadericu ili malo čokolade.
Jedino što mi starno smeta kod nje je to što sluša i pjeva neke glupe narodnjake dok mi drka. Masaža je bila tak-tak.
+385997485323. Day cajka ana ... Špansko
Nemozes odoljeti da ne probas nakon svih recenzija što su napisane. Preko telefona lijepo zvuči, premda je taman bila u svađi s nekom ženom.dogovorimo termin sve uredu, dodem gore, pas mačka u stanu.ona jos pristojna. Hrpa uputa, moras ruke prati, voli naređivati, što god pitas čudan odgovor. Okej izgleda , kao na slikama . Legnem na stol, ona pali neke svijeće pusta fora muziku . I najednom navuče crne rukavice, ja odmah skočio, otkud sad to , ona počne kako je sve uvjete rekla, a ni pisnula o rukavicama. Pokusas ju nagovoriti bez ali nista, solidno masira tj upire. Lasnije se okrenes smijes samo sise i guzu, nesmijes stenjati, pricati prostote ,nista ne dopusta . Bio vidio i otisao .

+385997485323. Day cajka ana ... Špansko
Nemozes odoljeti da ne probas nakon svih recenzija što su napisane. Preko telefona lijepo zvuči, premda je taman bila u svađi s nekom ženom.dogovorimo termin sve uredu, dodem gore, pas mačka u stanu.ona jos pristojna. Hrpa uputa, moras ruke prati, voli naređivati, što god pitas čudan odgovor. Okej izgleda , kao na slikama . Legnem na stol, ona pali neke svijeće pusta fora muziku . I najednom navuče crne rukavice, ja odmah skočio, otkud sad to , ona počne kako je sve uvjete rekla, a ni pisnula o rukavicama. Pokusas ju nagovoriti bez ali nista, solidno masira tj upire. Lasnije se okrenes smijes samo sise i guzu, nesmijes stenjati, pricati prostote ,nista ne dopusta . Bio vidio i otisao .
Užas, pa ona bi tebi trebala platiti da te masira. Nevjerojatno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh