Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam joj odvaliti šamarčinu,ali kako je luda samo bi mi skandal napravilahahaha mislim da je sad bila macka, i to stoji na stolu za masažu, a show
njoj bas treba jedan dobar edukacijski šamar, puno bi naucila iz te lekcije
samo dodatni info navodi u ulicu Gustava Krkleca, a ona je zapravo Drage Gervaisa, paralelno sa Šoljanovom, čisto ako promijeni oglashttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/summer-masaza-oglas-6339505
Za ovu glupaču iz Španskog sam čitao negativne recenzije, al reko fizicki mi je ok, istrpit cu je za jednu masažu. Od ulaska nestrpljiva, neljubazna, dapače bezobrazna... nemoj tamo, idi vamo, ne skidaj čarape...ne skidaj čarape, nemoš ništa ni pitati, samo nešto naređuje...
Prvi puta mi se desilo ikad da kažem ajd vraćaj pare, odlazim, prije nego sam uopće legao na stol. Vratila pare i otišao.
Al i tad luda .. kao što sad ne odlaziš..a ja obuvam patike, neću bos izaći. Na kraju ide ona kao meni spustiti ima drugih cure pa ti idi drugdje gdje ce raditi kako ti želiš hahahaha
Ne draga ja samo tražim normalnu i pristojnu osobu.
Zaključak izbjegavati, bezobrazna, jako glupa, i voli naređivati u detalje. Mislim da je 40 eur masaža, uvijek je slobodna jer je ocito svi izbjegavaju.
samo dodatni info navodi u ulicu Gustava Krkleca, a ona je zapravo Drage Gervaisa, paralelno sa Šoljanovom, čisto ako promijeni oglas
Šteta, fizički bi bila baš moj tip cure. Piše joj u oglasu da nema orala ni sexa... Jel to možda samo radi oglasa ili stvarno nema. Mislim si nešto, ako je masaža 40e, možda bi za 100 ili 200e pristala na nešto više???https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/summer-masaza-oglas-6339505
Za ovu glupaču iz Španskog sam čitao negativne recenzije, al reko fizicki mi je ok, istrpit cu je za jednu masažu. Od ulaska nestrpljiva, neljubazna, dapače bezobrazna... nemoj tamo, idi vamo, ne skidaj čarape...ne skidaj čarape, nemoš ništa ni pitati, samo nešto naređuje...
Prvi puta mi se desilo ikad da kažem ajd vraćaj pare, odlazim, prije nego sam uopće legao na stol. Vratila pare i otišao.
Al i tad luda .. kao što sad ne odlaziš..a ja obuvam patike, neću bos izaći. Na kraju ide ona kao meni spustiti ima drugih cure pa ti idi drugdje gdje ce raditi kako ti želiš hahahaha
Ne draga ja samo tražim normalnu i pristojnu osobu.
Zaključak izbjegavati, bezobrazna, jako glupa, i voli naređivati u detalje. Mislim da je 40 eur masaža, uvijek je slobodna jer je ocito svi izbjegavaju.
ja mislim da nema ništa višeŠteta, fizički bi bila baš moj tip cure. Piše joj u oglasu da nema orala ni sexa... Jel to možda samo radi oglasa ili stvarno nema. Mislim si nešto, ako je masaža 40e, možda bi za 100 ili 200e pristala na nešto više???
šteta, riskirao bi 200e da je okrenem... ništa kinky... klasika...ja mislim da nema ništa više
Jebem ti omladinu koja danas ne zna bez kokaina i kamagre normalno jebat..![]()
Novi detalji o kobnom padu žene u Zagrebu: Doznajemo što je radila u stanu s mladićem
ŽUPANIJSKI sud u Zagrebu odredio je istražni zatvor 25-godišnjaku uhićenom nakon što je iz stana u Prečkom pala 43-godišnjakinja i zadobila ozljede od kojih je na mjestu preminula.www.index.hr
Ljudi tko je ovo umro? To je neka sa plavog sigurno al me sad bas zanima. Tko ordinira u Prečkom??
Tako mlada, a već prošvikala glavom.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/summer-masaza-oglas-6339505
Za ovu glupaču iz Španskog sam čitao negativne recenzije ...
Imas kontakt od te cure, ili oglas?Mislio sam joj odvaliti šamarčinu,ali kako je luda samo bi mi skandal napravila
U blizini nje ,radi još jedna cura vrte joj se oglasi stalno ,plava kosa ,radi masaže i oral bez ,sex isključen..Ali mala vrhunski puši ,kaže da obožava pušiti
Nije izgledom nešto,malo je punija ali nije ono baš debela ..Tu mogu preporučiti za dobar oral..
Rekao sam joj kad sam je vidio da ne izgleda kao na oglasu ,i da ako hoće ostavim joj 40e ,nije se bunila ,čak mogu reći da je simpatična.
Druženje - Seks - Ljubavni oglasnik
Pozdrav nudim druženje kod sebe Tresnjavka Sat je 130e Pola sata 100 Dozvoljeno je sve osim anala i grubostiljubavni-oglasnik.net
bio netko? je to ona matea? poslala slike i podsjeća na nju al nema ožiljka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |