Prave, praveA bar da nije kafena![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prave, praveA bar da nije kafena![]()
Jeli bio netko kod nje?Brate posjeti Yannu. Ona je garant real.
Ja sam bio prije dvije godine, simpatična mala. Osrednje iskustvo. Izgleda ko Rocky Balboa u ženskom brazilskom izdanju, teretana joj je spavaća soba, miđići na sve strane, tvrdo di god takneš. Ako te to pali, na pravom si mjestu... Ne znam što tražiš, al u Zadru imaš bolji izborJeli bio netko kod nje?
Mozda se sad promjenila...2 godine nije maloJa sam bio prije dvije godine, simpatična mala. Osrednje iskustvo. Izgleda ko Rocky Balboa u ženskom brazilskom izdanju, teretana joj je spavaća soba, miđići na sve strane, tvrdo di god takneš. Ako te to pali, na pravom si mjestu... Ne znam što tražiš, al u Zadru imaš bolji izbor
Možda, al po fotkama na profilu, izgleda mi još nabildanije...Mozda se sad promjenila...2 godine nije malo
Mogao si I nesto gore pokupiti. A korona je izljeciva.Ekipa sam da javim da sam pokupio koronu kod jedne razvikane ode na forumu koju neću imenovati da nebi bilo da sam nečiji pimp pa buditi oprezni
Moze neki kontakt od anne ili gabrijelePo meni jedino sta valja sad u zd su anna i gabrijela![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|