ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni linija zauzeta
Nikako je dobit
A ja je zva par put i nikako se nije javila
Onda san posla por i iz prve mi je pocela pisati na engleskon jeziku i ka da ne prica hrvatski nego engleski(a neko kaze da kad se javila da normalno prica hrvatski) i pos mi je sliku i ove sise na oglasu i faca nisi njene 99%
Sad vise nista ne kuzin,a dala mi je adresu tamo negdi okolo melade nikole jaksica da stoji

Jel bar ima sise kakve
Imaš moje poruke ranije, sve ti piše, prije je dobro izgledala, iskvarcana i dosta utegnuta, sise ima veće, prije 5-6 godina je odlično masirala kad me nešto boljelo, znao sam i po sat-dva ostat a platio sam 400-600 kn, možeš je dirat svugdje samo neda po sisama i dolje oko pičke, uvijek je uredna i drži do higijene maksimalno, nijednu kurvu nisam vidio da je tako uredna u Zadru ko što je ta stara, samo jebiga, jebat se neda, ali nuru masažu u Zadru sličnu ko kod babe nećeš naći, samo što ne ide u kompletu...

Imaš moje poruke ranije, sve ti piše, prije je dobro izgledala, iskvarcana i dosta utegnuta, sise ima veće, prije 5-6 godina je odlično masirala kad me nešto boljelo, znao sam i po sat-dva ostat a platio sam 400-600 kn, možeš je dirat svugdje samo neda po sisama i dolje oko pičke, uvijek je uredna i drži do higijene maksimalno, nijednu kurvu nisam vidio da je tako uredna u Zadru ko što je ta stara, samo jebiga, jebat se neda, ali nuru masažu u Zadru sličnu ko kod babe nećeš naći, samo što ne ide u kompletu...
Al odradi barem manualca

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh