Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Altivna brate. Jučer bio kod njePozdrav
Moze broj od Elise, posto vidim da joj oglas nije aktivan
Fala bogu ne triba miOvdje su ti nekoliki nesto bili napisali. A sad opet? Aj upali TV i pogledaj nesto
Nije ta u Splitu. Druga je, upitaj slike pa ces vidit
Posla bija upit za trojku, nikad odgovora...ako probas, javi
Jel tko provjerio ove? Jesu stvarno tu?
Lera i Karina jesu za trecu neznam, samo jedna stvar bolje izgledaju i jedna i druga na slikama nego uzivo iako dobro izgledaju i uzivo, akcija ok vole kad ih se groblje jače jebe bar je meni bilo tako. Sveskupa ok nista posebno ponovija nebi. Cijena pojedinacno sat 200, skupa 400
Jel tko provjerio ove? Jesu stvarno tu?
Jesi ih skupa? Kakve su medjusobno u akciji ili je klasika jedna pa druga kad dodje na red?Lera i Karina jesu za trecu neznam, samo jedna stvar bolje izgledaju i jedna i druga na slikama nego uzivo iako dobro izgledaju i uzivo, akcija ok vole kad ih se groblje jače jebe bar je meni bilo tako. Sveskupa ok nista posebno ponovija nebi. Cijena pojedinacno sat 200, skupa 400
Ja nikad nisam bia kod njeBruni odradio po ko zna koji put. Dok god onako sexy stenje na portugalskom sve joj je oprošteno makar pisala pizdarije po numbusteru.
Zar postoji netko tko nikad nije bio kod nje?Ja nikad nisam bia kod nje![]()
Ja! Ni kod nje ni kod eliseZar postoji netko tko nikad nije bio kod nje?![]()
Živo me zanima jel ima umjetnu guzicu? Ajde sise, ali guzica...Možda ipak bolje šinjorinu Vitoriu,samo moran zaboraviti kako je prije izgledala![]()
Flavia, ima nekoliko profila na ege i dobre recenzije na forumu i Telegramu.Drugovi
Neka preporuka sa ege za makarsku?
Haha i ti bi malo zaronia u njene dude.
Jel zna netko nesto o ovoj djevojki?
Volio bi joj otici ako nije fake
Dude me najvise i privlace opcenito haha, ajde molim te javi kad budes, kada je terminHaha i ti bi malo zaronia u njene dude.
Sutra sam kod nje, pa ti javim.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |