SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Lera i Karina jesu za trecu neznam, samo jedna stvar bolje izgledaju i jedna i druga na slikama nego uzivo iako dobro izgledaju i uzivo, akcija ok vole kad ih se groblje jače jebe bar je meni bilo tako. Sveskupa ok nista posebno ponovija nebi. Cijena pojedinacno sat 200, skupa 400

Lera i Karina jesu za trecu neznam, samo jedna stvar bolje izgledaju i jedna i druga na slikama nego uzivo iako dobro izgledaju i uzivo, akcija ok vole kad ih se groblje jače jebe bar je meni bilo tako. Sveskupa ok nista posebno ponovija nebi. Cijena pojedinacno sat 200, skupa 400
Jesi ih skupa? Kakve su medjusobno u akciji ili je klasika jedna pa druga kad dodje na red?

Pitan jer san ima trojku koja je postavila veoma visoke standarde pa su mi i ocekivanja sada...takva :)

Za mene je bolja Vitoria od Brune zbog karaktera. Vitoria mene kontaktira prije nego kad dođe u Split. Slala mi je slika sa odmora iz Portugala. Ljubaznija je i ponaše se preme meni kao da mi je cura. Po karaketru slična Vitoriji je Baby Muniz i Roxane. Sa sve četiri sam bio više puta. A u seksu mi je najbolja Baby Muniz.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh