qwertz
Well-known member
Ma nisam ja htia tebe zajebavat. Nego o njoj ima dosta materijala i na profilu. I ako se jos malo potrazi na ege reviewe ima nedavno u ZGu jedan negativan komentar a profil deaktiviran.Naj prvo moji zubi su svi na broju i moja higijena je je mogu rec na top nivou! Tako da ti mene nemas za sta blatit! A to pitanje bi tribalo postavit nekima koji daju recenziju 10+ za neku kokos i ja odem zbog toga i kad dodem okrenem se na vratima! A nit se ja ljutim sta ti mene prozivas zbog neceg nit sam ti ja svadljiv! Ja bi cisto volia da se ovde na neki nacin pomogne i uputi kolegu! Sve druge rasprave su nepotrebne!
Tako eto javno ovdje tebi se ispricavam. Nisam tebe htia osobno napast nego više tema Split, jer ovdje je bilo nekada bila najbolja tema. A sad, pogledaj sam, imas top picki a pitanja o nekoj babi sa PO. Mogu jos vise o tome pisat, ali necu hehe. Ali eto, svak ima svoje, nekima najvaznije da ona zna engleski a meni da nezna beknut. Jer draze mi je objasnit motama da pusi bez ili ili ili.
Peace bro