SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bas mi je drago da ti nisam dao broj od cure jer pokazujes pravo lice sebe tj kakav si neodgojeni idiot. Pokušaj napisati veci tekst mozda ce ti ljudi povjerovati kako izmišljaš laži samo iz razloga jer si ljut sto nisi dobio broj. Novi sam na forumu i gdje je problem, Vjerovati cemo tebi jer nisi novi na forumu? Klasican primjer pokušaja zavaravanja. Sta ces jos napisati da sam mlad pa i to ne odgovara? Jadan ti je pokusaj stvaranja lažne slike o meni da tražim novac.
Svima na ovom forumu je pun kurac likova koji se kriju iza ženskih profild i trsže abon ili aircash.odlebi s ovog foruma

Bas mi je drago da ti nisam dao broj od cure jer pokazujes pravo lice sebe tj kakav si neodgojeni idiot. Pokušaj napisati veci tekst mozda ce ti ljudi povjerovati kako izmišljaš laži samo iz razloga jer si ljut sto nisi dobio broj. Novi sam na forumu i gdje je problem, Vjerovati cemo tebi jer nisi novi na forumu? Klasican primjer pokušaja zavaravanja. Sta ces jos napisati da sam mlad pa i to ne odgovara? Jadan ti je pokusaj stvaranja lažne slike o meni da tražim novac.
Klosaru mrs

Prijatelju dragi. Tvoja dobrodoslica je bila da pratis forum vec davno. Ti ne jebeš, jer neznas ocito ni poslat poruku. Ostavi se trolanja. Komicno da od cca 340 oglasa naletis na ona 3 koje su bonove i ovdje spamaš
Ne pratim forum davno nego niti misec dana, a aktivan sam 10ak dana. Šta se tiče cura, ne jebem bilo kakve, izgledam dobro pa sam malo izbirljiviji i to je to. Ako ti misliš da je u kurcu šta san upozoria na neke cure, onda je očito problem u tebi. Onda najbolje hvalit sve cure pa nek se drugi zajebu.
U ovih 10 dana bia sam kod dvi provjerene cure i još čekam dvi da dođu u ST.

Je li bio netko kod ove šinjorine...?
Evo, ja sam upravo bio i mogu reći sve najbolje o curi. Dakle cura je prava, nije lažni oglas. Lipa, visoka, manekenski tip. Stan je čist, uredan. Cura je također uredna, čista i mirišljava. Higijena klijenta je obavezna☝️
Akcija je odlična. Predigra i glavna stvar. Uglavnom jako solidno vodi igru i mijenja poze.
Nakon "grande finala", palo je maženje i jedan od najljepših GFE u mojoj skromnoj karijeri...
Inače, vidi se da je cura slavenska duša, sasvim drugi tip od latina i mediteranki, međutim kada se postavi kako treba, i u slavenki je itekakva vatra....
Iznenađujuće, odnosno to je onaj faktor iznenađenja koji daje dodatnu draž ovom susretu...
I još nešto, cura ima 28 godina, ali je mladolika u licu i koži, tako da bih joj ja dao maximum da ima 23 god.
U svakom slučaju, za svaku preporuku... 👍

Mala 19 godina. Pocetnica ali masu lipsa uzivo. Zgodna, sitna i prirodna. Sise i guz ne mogu bit bolji na takvom tijelu. Dobrog raspolozenja. Ima opciju 10min 60 eura pa ko voli na brzaka.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh