Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne seru svi nego konkurencija s lažnih oglasa i onaj čovjek koji je bio redoviti klijent dok je nije fizički napao pa su završili na sudu.Pa domace crossice su besplatne i rade to iz gusta. Vise i radje jebem njih nego ove brazilke.
Nezz zas svi seru po Barbie, to mi je bila prva crossica koju sam jebao - trenutak kad sam usao u njen uski supak necu nikad zaboravit. I ona uzivala bilo nam predobro.
Zgodno vitko tijelo i ok osoba. Razmisljam mozda i opet odem
Isto tako se da najvise na romeu i smokvi naci dobrih domachih crosica , za zadovoljit fetis sasvim ok.
Kaj ako imaju sise i iz brazila su, uzmu vam 200€ je bolje iskustvo?
Pametno od tebe.Sve ovdje na oglasniku imaju lazne slike ,a pogotovo godine!!! Otvore par nickova ovdje i onda pišu pozitivno o sebi.Sve traže lovu,a ako nemaš love može bilo koji prah u nos!!!Hvala,rekao je tu jedan kolega da to nije ni priblizno kao na slikama,osim strankinja. Odustajem od te namjere.
Hvala,rekao je tu jedan kolega da to nije ni priblizno kao na slikama,osim strankinja. Odustajem od te namjere.
Šta je ovaj plaćen sa besplatnima seksom da hvali ovu " pravu" transicu ili crossicu???? Daj malo progledaj !!!Pa domace crossice su besplatne i rade to iz gusta. Vise i radje jebem njih nego ove brazilke.
Nezz zas svi seru po Barbie, to mi je bila prva crossica koju sam jebao - trenutak kad sam usao u njen uski supak necu nikad zaboravit. I ona uzivala bilo nam predobro.
Isto tako se da najvise na romeu i smokvi naci dobrih domachih crosica , za zadovoljit fetis sasvim ok.
Vidiš daj e taj visitor25 plaćen da pljuje po drugima !!! Neka objave stvarne godine u oglasima,pa im nitko neće dolaziti .Ustvari hoće, oni jadnici koji nemaju centa u džepu,pa se moraju negdje ispraznite!!! A sada se i strani radnici imaju gdje prazniti!!!Barbi ako se nije nešto promijenilo nije besplatna, a na smokvi dok proroštaš kroz hrpu fakeova možeš ili naći stariju cross 50+ ili moraš bit kurat i u treningu za ove mlade i još se sa našima moraš natezati, slati slike i što već.
Kod hrpe strankinja se može i za 100 uzet pola sata i za one koji žele pušit i koji žele bit i aktivni i pasivni je neusporedivo bolje iskustvo. Nema nikakvih u uvjeta i natezanja nego lagan dogovor, tipa u 4 šalješ poruku i u 6 ide akcija.
Uski supak? Crni humor ili šta?Pa domace crossice su besplatne i rade to iz gusta. Vise i radje jebem njih nego ove brazilke.
Gdje se nalazi ta Barbie?imas neki kontaktPa domace crossice su besplatne i rade to iz gusta. Vise i radje jebem njih nego ove brazilke.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|