Prdonja
Well-known member
Tako je bilo i sa Antonelom, pa na kraju prnjava.Na njemačkom forumu netko kaže da je više aktivna nego pasivna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je bilo i sa Antonelom, pa na kraju prnjava.Na njemačkom forumu netko kaže da je više aktivna nego pasivna.
Uvijek ti se može desit da ih uhvatiš na loš dan ili da je prije tebe svršila već 3-4 puta i jbg, ak imaju takav dan ja bi rađe da me otkažu i kažu da dođem drugi put, al to sam do sad samo jednom doživio.Tako je bilo i sa Antonelom, pa na kraju prnjava.
Ako tražite tvrdi kurac priznajte sami sebi da ste pedečine i jebite se s gayevimaDa, ali ne piše ono najvažnije, kolika je alatka. Kad vidim ovako nepotpun oglas, odmah mi je sumnjivo. Također fali video njene alatke gdje masturbira ili jebe klijenta. Iz svega mogu zaključit da je dotična pasivka.
PedečineAko tražite tvrdi kurac priznajte sami sebi da ste pedečine i jebite se s gayevima
PederčinePedečine
Ma ti si druze pukao,ja sam otvorio zato sto sam bio kod nje i top je devojka. Vidim pljujes je na svakoj objavi. Ne znam kakav ste odnos imali i da li ste ga imali uopste ne zanima me. Ja sam rekao kakva je bila samnom i to tvrdim.To je Dream sucker otvorio paralelni račun na forumu prekjučer. Jedno drugome dijele pluseve.
Pošalji brojImam jednu filipinku transicu ako neko zeli karat mos radit sta oces za 100 eura, ne gleda ni na sat
Ta Antonela je dobra jedino za nju naguzit, obrnuto ne valja, a zašto već sam objasnio, zato što je poluimpotentna. Kraj priče.Ma ti si druze pukao,ja sam otvorio zato sto sam bio kod nje i top je devojka. Vidim pljujes je na svakoj objavi. Ne znam kakav ste odnos imali i da li ste ga imali uopste ne zanima me. Ja sam rekao kakva je bila samnom i to tvrdim.
Prestani lagati! Ti si jedini koji dijeli ovo mišljenje upravo zato što je laž. Ti, starac, trebao bi se sramiti što širiš laži po internetu!Ta Antonela je dobra jedino za nju naguzit, obrnuto ne valja, a zašto već sam objasnio, zato što je poluimpotentna. Kraj priče.
E sad mi te stvarno dosta. Imaš da trpiš negativne recenzije jer znaš i sama da nisi savršena. Sljedeći put savjetujem kad nisi u elementu, da uzmeš neku tableticu.Prestani lagati! Ti si jedini koji dijeli ovo mišljenje upravo zato što je laž. Ti, starac, trebao bi se sramiti što širiš laži po internetu!
Eu é que estou farto de você! Você está espalhando mentiras na internet sem motivo! Cresça e encontre algo útil para fazer na sua vida!Agora estou realmente farto de você. Você tem que aturar críticas negativas porque sabe que não é perfeito. Da próxima vez que não estiver no seu elemento, sugiro que tome um comprimido.
Também seria bom você encontrar algo útil para fazer na vida. Pelo menos tente fazer bem o seu "trabalho" quando pessoas que realmente estão fazendo algo útil vierem relaxar com você.Eu é que estou farto de você! Você está espalhando mentiras na internet sem motivo! Cresça e encontre algo útil para fazer na sua vida!
Também seria bom você encontrar algo útil para fazer na vida. Pelo menos tente fazer bem o seu "trabalho" quando pessoas que realmente estão fazendo algo útil vierem relaxar com você.
Eu tenho muita coisa util a fazer! E aceito criticas mas quando sao verdadeiras! E olha nao entendi o motivo de voce estar se metendo.Também seria bom você encontrar algo útil para fazer na vida. Pelo menos tente fazer bem o seu "trabalho" quando pessoas que realmente estão fazendo algo útil vierem relaxar com você.
Nao quero brigar tambem. Mas é injusto ele querer espalhar mentiras sobre mim querendo me afetar! Sendo que tenho otimos clientes passivos que me amam! Tenho clientes fixos em zagreb que me amam e sabem que isso é mentira. Mas da mesma forma é injusto estar espalhando mentiras na internet para afetar as meninasPessoal, vamos lá, sem brigas.
Nao quero brigar tambem. Mas é injusto ele querer espalhar mentiras sobre mim querendo me afetar! Sendo que tenho otimos clientes passivos que me amam! Tenho clientes fixos em zagreb que me amam e sabem que isso é mentira. Mas da mesma forma é injusto estar espalhando mentiras na internet para afetar as meninas
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |