OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Gubitak vremena. Meni se javila ili vjerojatniji scenarij - javio na mail.

Ne ulazim u priču i bilo kakve dogovore i detalje prije kratkog glasovnog poziva.
Uz napomenu da to ne mora nužno biti mobitel, za prvu ruku može biti i Google chat.

Tu je zapelo. I to mi je do sada bio najbolji filter za lažnjake.

U roku od 15 minuta je imala/imao 2 različita izgovora zašto sad ne može na poziv:
- ne mogu, nisam sama kući
- ne gubidanim kući nego radim, ne mogu sad pričat od kolega

Poziv je odgodio/odgodila za navečer kad opet nije bilo moguće razgovarati jer "nisam sama kod kuće, jel može ujutro iza 7?".

Tu sam blokirao jer je bilo više nego jasno.

Najvjerojatnije tip koji bi žicao bonove, ali je preglup da se doslijedno drži vlastitih laži i radi to tako da djeluje barem minimalno uvjerljivo :)

Ne nasjedajte na ova sranja, komunikaciju putem maila, whatsappa, vibera, telegrama i fotografije ili video clipove kao dokaze. Bez kratkog glasovnog ili video calla - nema daljnje priče.

Ako vas jebe sa pričom "ne mogu sad - nisam sama" - ok super, javi se kad budeš sama i mogla na call, do tad nema daljnje priče.
Kad budete komunikaciju tako rezali u startu, možda vam često bude dosadno, ali kad pričate - pričat ćete sa stvarnom osobom, a ne nekim nesretnikom koji živi u maminom podrumu i žica bonove za online igrice ili kladionice.

Nedavno sam naletio na super curu koja se meni javila na oglas, ali je situacija bila malo složenija. Zauzeta cura, sve joj je bilo zanimljivo dok nije postalo ozbiljno - tad su proradile moralne dileme i preispitivanja. Moj savjet je da probate davat svoje oglase umjesto da se javljate na tuđe jer je velik broj ženskih oglasa ovdje obično pecanje naivaca.

Nedavno sam naletio na super curu koja se meni javila na oglas, ali je situacija bila malo složenija. Zauzeta cura, sve joj je bilo zanimljivo dok nije postalo ozbiljno - tad su proradile moralne dileme i preispitivanja. Moj savjet je da probate davat svoje oglase umjesto da se javljate na tuđe jer je velik broj ženskih oglasa ovdje obično pecanje naivaca.
daj malo vise podataka :p di oglas, kakav? jel se ozbiljno neka cura javila na oglas u kojem pise da zelis jebat..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh