OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ne sviđa mi se ta uopće. Otišao bi kod one Mel Schutz ali me nerviraju te što traže slike prije dolaska, iz principa odbijam a možda i pokleknem :p U obzir dolaze i Laura/Jady ili ta Kelly.. Slaba ponuda jebiga.
Kao sto sam kazes slaba je ponuda, pa ne mozes biti bas izbirljiv. Meni je ona opet dobra. U Osijeku ih ionako ima samo nekoliko. U suprotnom ti ostaje putovanje bilo u Zagreb ili inozemstvo.

Juce bio kod ove.... Mala je stvarna, kao na slikama... Fina, njezna, mlada, guza i noge top, sise prirodne... Sve što radi radi onako mehanički-naučeno, nesigurno, kao da se prvi put jebe... Dok se ljubi stisne i napući usne, puši bez ali ništa specijalno. Za karanje ne mogu nista puno reći jer sam pukao za par minuta, a morao sam još odgađati da ne svrsim u medjuvremenu, pa mi je seks bio bezveze i tu sam ja kriv. 😂 Nakon pucnja mi ponudila masažu, reko ajde... I to je onako amaterska masaža, bezveze. Ne prica engleski, google transalte, klasika... Uglavnom ako bih isao ponovo, a bih, jer mi je preslatka, izdrkacu prije pa da mogu normalno karati i napraviti kompletnu recenziju, ovako mogu samo reci da je mala stvarna i dobro izgleda, džindžerica.
30min/100€

E da, zaboravih.... Trenutno nema profila, vjerojatno jer je dobila mengu, na kondomu sam vidio kao neke tamnije sluzi... 🤣
Tko zna sta je ta sluz🤔. Inace se one izbjegavaju karati kad imaju mengu. Meni se samo jedanput to dogodilo da se karala dok je imala mengu I kondom je bio prekriveno krvlju. Nimalo lijep prizor. Uglavnom to nije bila strankinja, vec domaca koja nije vise aktivna.

Juce bio kod ove.... Mala je stvarna, kao na slikama... Fina, njezna, mlada, guza i noge top, sise prirodne... Sve što radi radi onako mehanički-naučeno, nesigurno, kao da se prvi put jebe... Dok se ljubi stisne i napući usne, puši bez ali ništa specijalno. Za karanje ne mogu nista puno reći jer sam pukao za par minuta, a morao sam još odgađati da ne svrsim u medjuvremenu, pa mi je seks bio bezveze i tu sam ja kriv. 😂 Nakon pucnja mi ponudila masažu, reko ajde... I to je onako amaterska masaža, bezveze. Ne prica engleski, google transalte, klasika... Uglavnom ako bih isao ponovo, a bih, jer mi je preslatka, izdrkacu prije pa da mogu normalno karati i napraviti kompletnu recenziju, ovako mogu samo reci da je mala stvarna i dobro izgleda, džindžerica.
30min/100€
Mamu joj njenu meni je trazila 150 za 30min 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh