Jel postoji kontakt kakav?Moze broj od te iz Novigrada hvala unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji kontakt kakav?Moze broj od te iz Novigrada hvala unaprijed
Zena ima barem 40+32, kaze ona ....e sad je li i to istina ili nije ne znam .....uglavnom izgleda super, zrelo izgleda da, ali staro ne....usluga savrsena, mnogo mnogo draga osoba....po mom gustu, pa eto , necete se pokajati....
pa i sam san napisao da ne vjerujem nit me toliko zamima, rekla je 32 a može biti 42....meni to ne smeta....žena je divna ,.meni odlicna.... nije klinka deleko od toga... ima klinki pa se moraš s njima natezati, , mrtve i hladne e to ne volim....Nina je zrela dama i sexy ribaZena ima barem 40+
Moja je konstatacija na pitanje kolege kojeg je zanimalo.pa i sam san napisao da ne vjerujem nit me toliko zamima, rekla je 32 a može biti 42....meni to ne smeta....žena je divna ,.meni odlicna.... nije klinka deleko od toga... ima klinki pa se moraš s njima natezati, , mrtve i hladne e to ne volim....Nina je zrela dama i sexy riba
naravno, pa je....zrelija je i meni se tako čini....40 plus minus...a sve s tim godinama umanjuju ne kužim....ko da bi me godine odvratile od nje od bilo koje...pogledam slike pa zakljucim i naravno uzivo je najkonkretnije, kad mi je dobro vracam se uglavnom ponovno....godine mi nisu tolko bitne, pa i sam imam 37 hahaMoja je konstatacija na pitanje kolege kojeg je zanimalo.
Jel cista i uredna? Kakva je u licu jer nema sliku lica?Slovenka povremeno dolazi tu dosta deblja nego na slikama i radi sve sta god ti padne napamet ja bio jednom mislim da je bila i pijana i drigirana nebi ponovio odi pa probaj javi iskustvo
To sam i ja dogovorioNije neka ljepotica a o cistoci ja ju poslo da se otusira ko fol samnom pa ju opro![]()
Pa to sam i ja pomislio i zato sam i pitao ja imam 30 a ona izgleda bar 10 godina starija od mene.Zena ima barem 40+
Ko oce info privZnam ja jednu konobaricu, sezonka koja voli primat
Može meni info,Ko oce info priv
Meni je u subotu, znam jos od prijasnjih njenih oglasa da ne radi sa mladima od 30god nez zs ali eto...Jel Tea masaze ikome odgovorila?
Ne sekiraj se..ja sam danas okrenuo 4 broja, 2 nisu uopce odgovorile, 1 je htjela sliku a jedna je na pola razgovora nestala. To je sve nekulturna stoka i tako ih treba i tretirat.Meni je u subotu, znam jos od prijasnjih njenih oglasa da ne radi sa mladima od 30god nez zs ali eto...
Ja joj napisao 33 god, ona nakon toga poslala cijenik... ja joj nap, pitam kad mogu doci... i od onda nista.
Zna netko nesto vise?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|