Jel postoji kontakt kakav?Moze broj od te iz Novigrada hvala unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji kontakt kakav?Moze broj od te iz Novigrada hvala unaprijed
Zena ima barem 40+32, kaze ona ....e sad je li i to istina ili nije ne znam .....uglavnom izgleda super, zrelo izgleda da, ali staro ne....usluga savrsena, mnogo mnogo draga osoba....po mom gustu, pa eto , necete se pokajati....
pa i sam san napisao da ne vjerujem nit me toliko zamima, rekla je 32 a može biti 42....meni to ne smeta....žena je divna ,.meni odlicna.... nije klinka deleko od toga... ima klinki pa se moraš s njima natezati, , mrtve i hladne e to ne volim....Nina je zrela dama i sexy ribaZena ima barem 40+
Moja je konstatacija na pitanje kolege kojeg je zanimalo.pa i sam san napisao da ne vjerujem nit me toliko zamima, rekla je 32 a može biti 42....meni to ne smeta....žena je divna ,.meni odlicna.... nije klinka deleko od toga... ima klinki pa se moraš s njima natezati, , mrtve i hladne e to ne volim....Nina je zrela dama i sexy riba
naravno, pa je....zrelija je i meni se tako čini....40 plus minus...a sve s tim godinama umanjuju ne kužim....ko da bi me godine odvratile od nje od bilo koje...pogledam slike pa zakljucim i naravno uzivo je najkonkretnije, kad mi je dobro vracam se uglavnom ponovno....godine mi nisu tolko bitne, pa i sam imam 37 hahaMoja je konstatacija na pitanje kolege kojeg je zanimalo.

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

| 

| 

|