TheManWhoSoldTheWOrld
Active member
Sve +63 fakeZna netko mozda koja zenska se krije iza svih ovih +63 brojeva u Porecu? Sigurno je samo jedna, pa ako netko moze podjelit koja. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve +63 fakeZna netko mozda koja zenska se krije iza svih ovih +63 brojeva u Porecu? Sigurno je samo jedna, pa ako netko moze podjelit koja. Hvala
Hvala, mislio sam da je iza svih tih profila ipak jedna. Ima koja da nije fake u Porecu?Sve +63 fake
Moraš dogovoriti 2xshots ili više. I da potrdi sve servise prije izvadiš novac. Ako ne razumije - upotrebi app za prevod ili se okreni. Nije lako jer razmišlja donja glava!
Kao da idem u autoservis a ne na kurvuMoraš dogovoriti 2xshots ili više. I da potrdi sve servise prije izvadiš novac. Ako ne razumije - upotrebi app za prevod ili se okreni. Nije lako jer razmišlja donja glava!
Zao mi je sto si imao takvo iskustvo, meni je od dolaska do odlaska bila top cura po ponasanju, higijeni, surađuje, vesela, vedra, trudi se.Evo jučer po preporuci posjetio curu ali sam imao jako loše iskustvo ....
Nakon 10 minuta sam se pokupio jer cura nije surađivala i odbijala usluge od početka izbjegava dodire ljubljenje i kad krenem nešto ona nešto fantazira ostavio 50 eura i odjebo
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|