Je dobra uzivo? Citao nesto kad je bila u Zagrebu da to kao nije onaOva je bila tu prije mozda ni 2 mjeseca, sad ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je dobra uzivo? Citao nesto kad je bila u Zagrebu da to kao nije onaOva je bila tu prije mozda ni 2 mjeseca, sad ne znam.
Dobra je ali liku krenula prvo kao da ce pusiti sa, pa joj prigovorio i odradila bez sve odlicno…ako je ona iza profila i dalje, usluga bi trebala biti jako dobra.Je dobra uzivo? Citao nesto kad je bila u Zagrebu da to kao nije ona
može linkBio kod Viki u Portorožu. Simpatična sa malo oblina, predivno lice i lijepe prirodne grudi. Masaža, pušenje i sve ostalo na nivou. Cura se stvarno trudi da bude ugodno i lijepo. Ja sam inače jako kulturan sa damama pa je i ona bila super ugodna prema meni. Svakako ču opet ići do nje u skoro vrijeme po još koju dozu.
Nema linka,googlaj fenix lucijamože link
Koliko traziBio kod Viki u Portorožu. Simpatična sa malo oblina, predivno lice i lijepe prirodne grudi. Masaža, pušenje i sve ostalo na nivou. Cura se stvarno trudi da bude ugodno i lijepo. Ja sam inače jako kulturan sa damama pa je i ona bila super ugodna prema meni. Svakako ču opet ići do nje u skoro vrijeme po još koju dozu.
100 30minKoliko trazi
Kako to tamo funkcionira, ca samo masazu i he nude ili i ca više od tega?Bio kod Viki u Portorožu. Simpatična sa malo oblina, predivno lice i lijepe prirodne grudi. Masaža, pušenje i sve ostalo na nivou. Cura se stvarno trudi da bude ugodno i lijepo. Ja sam inače jako kulturan sa damama pa je i ona bila super ugodna prema meni. Svakako ču opet ići do nje u skoro vrijeme po još koju dozu.
Sve što poželišKako to tamo funkcionira, ca samo masazu i he nude ili i ca više od tega?
A šta kad zovete zovete preko whatsappa ili? I koliko unaprijed se treba rezervirati?Bio kod Viki u Portorožu. Simpatična sa malo oblina, predivno lice i lijepe prirodne grudi. Masaža, pušenje i sve ostalo na nivou. Cura se stvarno trudi da bude ugodno i lijepo. Ja sam inače jako kulturan sa damama pa je i ona bila super ugodna prema meni. Svakako ču opet ići do nje u skoro vrijeme po još koju dozu.
Ma imas 2 šanse u 99 posto slučajeva kad uzmeš 1h tako da mora te masirati Itd ako ti nešto počne samo joj kažeš da ćeš koj pustiti lošu Recenziju i neka surađuje i zasutiti ćeA dečki ako platim sat i svrsim za 5 minuta jel mi to onda kraj cim svrsim ili imam jos sat vremena hahhaha
Moraš dogovoriti 2xshots ili više. I da potrdi sve servise prije izvadiš novac. Ako ne razumije - upotrebi app za prevod ili se okreni. Nije lako jer razmišlja donja glava!A dečki ako platim sat i svrsim za 5 minuta jel mi to onda kraj cim svrsim ili imam jos sat vremena hahhaha
Sve +63 fakeZna netko mozda koja zenska se krije iza svih ovih +63 brojeva u Porecu? Sigurno je samo jedna, pa ako netko moze podjelit koja. Hvala
Hvala, mislio sam da je iza svih tih profila ipak jedna. Ima koja da nije fake u Porecu?Sve +63 fake
Moraš dogovoriti 2xshots ili više. I da potrdi sve servise prije izvadiš novac. Ako ne razumije - upotrebi app za prevod ili se okreni. Nije lako jer razmišlja donja glava!
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|