Nitkobitan
Active member
Pozdrav bio ja sada pička simpa radi kako se dogovoriš uživa dok je jebeš, oralno te zadovolji masažu isto dobiješ 1h 200 e preporuka moja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, cura radi full gfe kao da si sa curom. Jos veceras je tuDobar bj?
Ilegalno joj ga treba uvalit..top jePozdrav
Da je neko bio sa ovom devojkom i kakvo je bilo iskustvo, dogovarao sam se sa njom ali rekla da je ovde ilegalno u hrvatskoj. Jel ima neko od iskusnijih savet da li da odem kod nje ili ne
Jesi bio kod nje, prpa ufatila, kaze da joj bila i policija.Ilegalno joj ga treba uvalit..top je![]()
Ne razumijem zašto bi ti sve to govorila, a niste se ni vidjeli. Ne shvaćam...Jesi bio kod nje, prpa ufatila, kaze da joj bila i policija.
Ne razumem ni ja, pitao sam je da li ce dolaziti u srbiju jer sam ovde radno tokom sezone, kaze ne jer je ovde ilegalnoNe razumijem zašto bi ti sve to govorila, a niste se ni vidjeli. Ne shvaćam...
Ništa to čim je abonMomci ima ko iskustva sa lorenom sa plavog oglansika? Kaze abon i pola kes iako kaze moze abon na ruke u iznosu,pa ako je neko bio ili ima vise informacija, hvala![]()
Ma to je neka muljaza od profila čim ti je sve to ispričala ide na to da joj kupiš abon vjvNe razumem ni ja, pitao sam je da li ce dolaziti u srbiju jer sam ovde radno tokom sezone, kaze ne jer je ovde ilegalno
Ne..al da je blize meni isao bi odmaJesi bio kod nje, prpa ufatila, kaze da joj bila i policija.
Kojoj je bila policija, gdje, kad?Ne..al da je blize meni isao bi odma
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |