Cookie02&@ppssiihhoo

Jel dugi dao kome broj od siscanke ili?
Ja mu dao dva kontakta i sad se ne javlja...pa ako je jos koga zejebo ili stvarno ako je tko dobio kontakt od siscanke neka mi javi.
Hvala ekipi
Nisi ti dao nis
Prico da imas ciganku top izgleda kontakta nigdje
I neki broj koji ne odgovara na poruke
I pojedinci s fer razmjenom su dobili broj
Svi koji daju kontak neceg slicnog sto je rijetko dobit ce preporuku i broj pa se boksajte
Ovi sta su broj dobili ti ga sigurno ne budu dali

Cura je bas losa, higijena na nuli u onom prostoru, nakon mene dosao nepalac kod nje, 80 komplet, bolje dati jos 20 vise za ove picke s ege
ja ne kužim ove što je hvale pa za 100€ nađeš sigurno bolje. ja kad sam zadnji put bio kod nje a to je bilo davno higijena je bila ispod svakog nivoa. ali nisam znao da su i nepalci u opticaju kod nje

ja ne kužim ove što je hvale pa za 100€ nađeš sigurno bolje. ja kad sam zadnji put bio kod nje a to je bilo davno higijena je bila ispod svakog nivoa. ali nisam znao da su i nepalci u opticaju kod nje

Ma uzas, sve smrdi po vlazi, ima neko pseto koje skace po tebi dok ti pusi, ovaj krevet samo sto se ne raspadne...bio jednom i nikad vise...ajde jos da je 20-30e pa bi razumio, al jebote za 100e mozes dobiti top curu tipa Baby Muniz i slicne, a ne ovo

Pusenje je stvarno top, ko izdrzi 5min svaka mu cast. Kad svrsavas jos ga jace krene usisavat.
Ali ovo za prostor i đukelu je istina.
Bio 2 put, prvi put je jos bilo ok, drugi put je bas smrdilo.

Pusenje joj je stvarno A1. Ali ni cijrna nije 100 eura (barem meni nikad tolko nije uzela). Ja kad god sam doso bilo je oke uredno nije bilo nereda/smrada i njoj uvijek naglasim da hocu da je sređena obrijana i uredna tak

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh