Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene je ova ostetilaJel ima još oštećenih?
Ja nisam imso priliku biti ostećen od nje.. Ali od takozvane Ivane Gluhak.. Naravno da ime nije pravo to mi je i sama rekla.. Ali ja sam jevtako poznavao.Jel ima još oštećenih?
ne razumiješ ti kurcu ništa ako ovako nešto napišeš. i ne da mi ti se objašnjavati.Drugo niste ni zaslužili kada ste tako blesavi. Svi bi popadali na testu inteligencije.
nisam ali i da jesam ne bi mi bilo žao. to su čari ovog sporta. pa koliko puta sam samo ostao a realno sam se trebao okrenuti na vratima, i to još kod brazilki za 150€. bude mi žao par minuta, a poslije sve to pospremim pod "svaka škola se plaća" i ponovim isto kroz mjesec dana ili čak i manje. da je mene pitala ja bih joj čak i 50 uplatio na avans. lp.Jel ima još oštećenih?
Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Lpnisam ali i da jesam ne bi mi bilo žao. to su čari ovog sporta. pa koliko puta sam samo ostao a realno sam se trebao okrenuti na vratima, i to još kod brazilki za 150€. bude mi žao par minuta, a poslije sve to pospremim pod "svaka škola se plaća" i ponovim isto kroz mjesec dana ili čak i manje. da je mene pitala ja bih joj čak i 50 uplatio na avans. lp.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|