Cookie02&@ppssiihhoo

Jel ima još oštećenih?
Ja nisam imso priliku biti ostećen od nje.. Ali od takozvane Ivane Gluhak.. Naravno da ime nije pravo to mi je i sama rekla.. Ali ja sam jevtako poznavao.
Sto je najgore cura je imala potencijala .. I sigurno je bilo u top 5 druzenja..oral vrhunski. S mojom tendencijom da bi je sigurno zvao ponovo..
130 je trazila.. ostala 2.5h..
Dogovaramo se jedno večer za novi susret.. Kao hitno joj treba 17e a bon.. Ja otiso i uplatio 20e..
Poslao..i od tada ni glasa.
Blok i na viberu i wap i mailu..
Za jebenih 20e..
Jebate da je dosla i u 1h 2x popusila.. Vise bi zaradila i uprihodila i još bi joj namjestio 2 frenda sigurna i odgovorna..
Ovak za 20e..sve s jebala

Al dokazano je da smo mi svi u biti idioti.. Ali da su one glupače kakvih nema..

Jel ima još oštećenih?
nisam ali i da jesam ne bi mi bilo žao. to su čari ovog sporta. pa koliko puta sam samo ostao a realno sam se trebao okrenuti na vratima, i to još kod brazilki za 150€. bude mi žao par minuta, a poslije sve to pospremim pod "svaka škola se plaća" i ponovim isto kroz mjesec dana ili čak i manje. da je mene pitala ja bih joj čak i 50 uplatio na avans. lp.

nisam ali i da jesam ne bi mi bilo žao. to su čari ovog sporta. pa koliko puta sam samo ostao a realno sam se trebao okrenuti na vratima, i to još kod brazilki za 150€. bude mi žao par minuta, a poslije sve to pospremim pod "svaka škola se plaća" i ponovim isto kroz mjesec dana ili čak i manje. da je mene pitala ja bih joj čak i 50 uplatio na avans. lp.
Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Lp

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh