Rekao je da nema majku, pa pretpostavljam da je umrla. Tako da se post ne odnosi na majku nego na suprugu i kćerku. Neće ih imati jer se ubacio u prostituciju gdje će i ostati. Ja nikome ništa ne prigovaram, ja samo kažem kako jeste. Svak sam odlučuje hoće li koristiti usluge bijelog roblja ili ne. Ako netko ima jak nagon, koristit će i boli ga kurac. Boli i mene kurac, meni ni iz džepa ni u džep, nisam ja majka Tereza kao neki tu. Teoretski bi utjecaj alkohola trebao biti otegotna okolnost, ali ima puno presuda gdje je pijani vozač koji je uništio život drugog vozača, znači stanje da gore ne može biti, osuđen na jednu godinu uvjetno i ne mora čak plaćati ni troškove postupka. Dakle ako želiš ubiti 5 osoba napij se i udari ih autom, vjerojatno ćeš dobiti vrlo vrlo simboličnu kaznu ako nisi bio kažnjavan i "pokaješ se". Nije to moje mišljenje nego sudska praksa. Kurva je čovjeka optužila za silovanje, a on je rekao da nije silovana. Šta bi ti da te kurva optuži za silovanje. Kurve su često iz istog miljea kao i pimpovi i siguran sam da ona laže, a on govori istinu.