Bio sam danas kod ove:
Prije nekoliko tjedana također je bila u Zg, tada sam bio u gužvi pa ništa od dogovora. Danas sam mislio otići kod jedne druge, no kad sam vidio da se vratila odmah sam je kontaktirao. Nema recenzija na forumu, ali jednostavno sam odlučio riskirati pa što bude. Spoiler alert: za razliku od nekih ranijih zajeba, ovaj puta se rizik isplatio.
Malo je trebalo pričekati da se javi, a zatim smo sve brzo dogovorili. Mali problem je što je rekla da je u centru, a zapravo je širi centar, tako da sam malo zakasnio, no nije bilo nikakvih problema jer smo cijelo vrijeme bili u kontaktu.
Izgleda isto kao na slikama i videu, a i godine su tu negdje kako je napisala. Po meni je apsolutno vrhunska, lice je egzotično, ali jako lijepo. Sise fantastične, silikonske, veličina piše razlicito na razlicitim oglasima, ali može se mjeriti i s nekima koje pisu broj-dva veće mjere. Vidi se ožiljak, ali iskreno sve izgleda tako dobro da me nije nimalo smetalo. Ima brutalno raspoređene obline, vrhunska lijepo oblikovana guzica, a trbuh ravan. Zbilja mi se jako dopala.
Obično ovdje završi sve dobro, ali srećom i ostalo je bilo po mojem ukusu. Funkcionalan engleski, ugodna osobnost, jednostavno i lagano se prilagođava zahtjevima. Gleda u oči, zna kako narajcati, a ljubljenje iako nije pravi french kiss je prilično senzualno i ne buni se nego sudjeluje. Pušenje je možda tek solidno, ali sve ostalo je top. Ja osobno volim malo laganije i senzualnije, tu je zaista vrhunska, za kolege koji vole nabijanje nemam pojma kakva je u tome.
Za mene odlično iskustvo, vjerojatno najbolje u dosta vremena . Inače nemam običaj ponavljati, u ovom sportu sam zbog što više različitih iskustava, ali kod ove bi ponovo otišao.