Molim info oko dotične, goglo sam broj našo još jedan stariji oglas sa drugom curom, meni ne odgovara samo me seena, tako da molim pomoć JEBAČI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se jedino tebi može smijat kolko si sjeban...ja sam taj koji piše romane i uzdižem po potrebi tako da odjebi...i za mene si ti bolesnik čim jebeš tranđe, navučen si na ovaj sport i sad još baljazgaš o boleštinama s kojima očito imaš iskustva kad ideš tolko široko u tu temu, a opet sam si si sve zakuho a nama popuješ...nisam se javljao jer svako moze radit što želi al sad si već počeo prozivat a nemaš blage veze o čem pričaš...nisu svi koji vole popit alkosi pa tako nisu ni svi koji vole pojebat zaglibili u ovisnost, trans sranja, sodomu i gomoru, porta potty i ostale boleštine modernog doba...neke stvari zadrži za sebe ubuduće..Ja sam isto tako od faze oduševljenja prešao u fazu ovisnosti, a zatim je slijedila faza razočarenja, sad se nalazim u fazi penzije (izašao sam iz ovog hobija). Realno sa ovim hobijem treba ili prekinuti na vrijeme ili ga reducirati drastično (seks svako nekoliko mjeseci). Ja se onim pojedincima koji tu pišu romane i uzdižu droce smijem u facu, nekoć sam i ja tako radio. I njima će jednog lijepog dana doći iz kurca u glavu. A što se ovog sajta tiče to je trebalo odavno zaključati.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|