BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

vrlo dobro poznata Serena Williams s Temua. bio još prošli tjedan čim je došla pola sata a to mi je dovoljno bilo. pušenje je s kabanicom, ovo GFE i french kissing nisam baš osjetio da je uključeno u ponudu kako piše ali dobro nisam se došao mazit nego jebat (opet možda je i do mene jer nisam poseban i došao sam bez ledenih kocki). sve u svemu ova je vrhunska profesionalka i odradi to kako spada, nema šanse da ne svršiš. kako stvari stoje ponovit ću kad mi se bude jebalo nešto čokoladno
To je roba sine a ne ove mršavice što ostatak foruma hvali.
E kad bi barem svi (osim mene) tako razmišljali pa da zapravo lijepe žene koštaju manje naspram tih. Također, prvi put čitam ili čujem da netko spominje Serenu Williams kao seks simbol. Inače je uspoređuju s nekim drugim vrstama na nemalo rasistički način. Balkanski pračovjek nije daleko od toga da i sam bude meta takvih napada pa nije ni iznenađujuče da im se sviđaju te... nekonvencionalno "privlačne" žene.

E kad bi barem svi (osim mene) tako razmišljali pa da zapravo lijepe žene koštaju manje naspram tih. Također, prvi put čitam ili čujem da netko spominje Serenu Williams kao seks simbol. Inače je uspoređuju s nekim drugim vrstama na nemalo rasistički način. Balkanski pračovjek nije daleko od toga da i sam bude meta takvih napada pa nije ni iznenađujuče da im se sviđaju te... nekonvencionalno "privlačne" žene.
jbg, kada bi nam se svima sviđao samo jedan tip žena, ne bi bilo dobro nikako...meni je osobno Anitta top komad.

Tvoji ad hominem "argumenti" ne mijenjaju činjenicu da ti i svi kao ti financirate trgovinu ljudi i lišavanje slobode. Drugi barem ne moraliziraju kao ti. Ok priznajem, moguća iznimka je kad trpaš transvestite.
ad hominem je na ovom forumu bio gotovo pa rezerviran za tvoje postove, ne znam koga nisi olajavao i vrijeđao tu, a sada mene za to prozivaš?

ad hominem je na ovom forumu bio gotovo pa rezerviran za tvoje postove, ne znam koga nisi olajavao i vrijeđao tu, a sada mene za to prozivaš?
To da si ti šupčina, retard i moralna nakaza je činjenica, a ne dokaz za bilo što. A to što zatvaraš oči pred očiglednim, dok uz to još i moraliziraš je samo potvrda dvoličnosti. A zatvaraš oči time što "argumentiraš" pričajući o meni. Ja uopće ne dvojim da si ti išao na sve ove kurve niti ne kažem da lažeš, i ne dvojim da zaslužuješ prema vlastitim kriterijima barem 20 godina zatvora. Gdje će ti trpati neki moron sličan tebi.

vrlo dobro poznata Serena Williams s Temua. bio još prošli tjedan čim je došla pola sata a to mi je dovoljno bilo. pušenje je s kabanicom, ovo GFE i french kissing nisam baš osjetio da je uključeno u ponudu kako piše ali dobro nisam se došao mazit nego jebat (opet možda je i do mene jer nisam poseban i došao sam bez ledenih kocki). sve u svemu ova je vrhunska profesionalka i odradi to kako spada, nema šanse da ne svršiš. kako stvari stoje ponovit ću kad mi se bude jebalo nešto čokoladno
Približna lokacija?

probati ću. 130 sa CIM je ok cijena.
Imaš 50% vjerojatnosti zaraze za HSV, 20% za gonoreju, 10% za sifilis, 5% za klamidiju, sretno:

Rizik prijenosa SPB pri oralnom seksu (bez kondoma)
---------------------------------------------------
HSV (herpes) ██████████████████████ 10–50%
Gonoreja ██████████ 10–20%
Sifilis █████ 5–10%
Klamidija █ <5%
HIV ░ <1%
HPV ░~ manji/neprecizno

Imaš 50% vjerojatnosti zaraze za HSV, 20% za gonoreju, 10% za sifilis, 5% za klamidiju, sretno:

Sifilis █████ 5–10%
Klamidija █ <5%
HIV ░ <1%
HPV ░~ manji/neprecizno
Koga boli kurac za to, ako se netko brine oko tih stvari kod posjeta damam, nije mu ni mjesto ovdje kao ni u ovome "sportu" skroz ste skrenuli s teme i pišete same gluposti zadnjih par stranica

Najlakše moralizirati i praviti se grbav. Čuo sam puno razgovora tih "neovisnih" koje "svršavaju kao lude" koje su vodili s pimpovima i nisu nimalo nevini. Pri tome sam rekao da ne znam portugalski ni španjolski. Tako da znam sve što i ti znaš, samo se ne pravim lud.
"Čuo sam puno razgovora..." Znači da je ti je poneka bila predmet obrade. Ne gineloške🤣🤣🤣

"Čuo sam puno razgovora..." Znači da je ti je poneka bila predmet obrade. Ne gineloške🤣🤣🤣
Da, točno. Ne ginekološke ni geološke. Poslije mi se sve manje i manje išlo, a što sam više znao s vremenom mi se počelo lagano i gaditi sve to. Pa mi je sada iz ove perspektive zanimljivo čitati oduševljenje (posebnih) pojedinaca s kurvama. Presmiješno!

Sifilis █████ 5–10%
Klamidija █ <5%
HIV ░ <1%
HPV ░~ manji/neprecizno
Zaboravih spomenuti još i ureaplazma 5% i mikoplazma 3%. Sva sreća, ja sam izašao iz ovog hobija.
Jednom sam dobio ili ureaplazmu ili mikoplazmu (uzeo antibiotike prije pozitivnog testa pa neću nikad saznat), ali vjerojatnosti koje sam ja našao niže od toga što pišeš te nisu sve prostitutke zaražene da di uopće bacao kocku. U svakom slučaju se slažem da je debilana, no seksualni nagon općenito ne mari za zdravlje i dobrobit pojedinaca. Samo biraš način na koji ćeš se sjebat: konvencionalan (tradicionalan), moderan ("dating") ili ova glupost od sporta. Mislim da je najbolje minimizirati učestalost i to je to. Ideš samo kad zaista trebaš, što bi s godinama trebalo biti sve manje. Seks je biološka prevara.

Da, točno. Ne ginekološke ni geološke. Poslije mi se sve manje i manje išlo, a što sam više znao s vremenom mi se počelo lagano i gaditi sve to. Pa mi je sada iz ove perspektive zanimljivo čitati oduševljenje (posebnih) pojedinaca s kurvama. Presmiješno!
Ja sam isto tako od faze oduševljenja prešao u fazu ovisnosti, a zatim je slijedila faza razočarenja, sad se nalazim u fazi penzije (izašao sam iz ovog hobija). Realno sa ovim hobijem treba ili prekinuti na vrijeme ili ga reducirati drastično (seks svako nekoliko mjeseci). Ja se onim pojedincima koji tu pišu romane i uzdižu droce smijem u facu, nekoć sam i ja tako radio. I njima će jednog lijepog dana doći iz kurca u glavu. A što se ovog sajta tiče to je trebalo odavno zaključati.

Ja sam isto tako od faze oduševljenja prešao u fazu ovisnosti, a zatim je slijedila faza razočarenja, sad se nalazim u fazi penzije (izašao sam iz ovog hobija). Realno sa ovim hobijem treba ili prekinuti na vrijeme ili ga reducirati drastično (seks svako nekoliko mjeseci). Ja se onim pojedincima koji tu pišu romane i uzdižu droce smijem u facu, nekoć sam i ja tako radio. I njima će jednog lijepog dana doći iz kurca u glavu. A što se ovog sajta tiče to je trebalo odavno zaključati.
Ne slažem se da je trebalo sajt zaključati. Ti si prestao, no drugi tek trebaju proći svoju razvojnu fazu.
Zatvaranjem sajta prostitucija neće nestati, a o negativnostima bolje javno govoriti nego da su ljudi neinformirani. Bolesti postoje, neki ih nisu svjesni zato je dobro spomenuti, možda netko korigira ponašanje.
Osim što smo, hebiga, fulali temu, no onu koja tome služi bojim se da malo tko kome je dignut čita 😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh