BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ove sve fejkuše il?

Trebamo odabrati nekog ovdje i financirat ga da ide u izvidnicu haha

Ove sve fejkuše il?

Trebamo odabrati nekog ovdje i financirat ga da ide u izvidnicu haha
šaljem IBAN....

Može li neko da mi preporuči u Zagrebu kakvu provjerenu trebu koja voli žestoko tucanje? Brazilka ili ruskinja. Za vikend sam u Zagrebu pa ako uhvatim vremena da se izduvam 😅

s obzirom da nisam još naletio na drugog kolegu unutar istog stana s nekom drugom koju je on dogovorio, a iskreno ne bi to baš volio, kakva su vaša iskustva po tom pitanju?
jel kod dogovora nekad pitate koliko ih je u stanu ili odete pa šta bude?

s obzirom da nisam još naletio na drugog kolegu unutar istog stana s nekom drugom koju je on dogovorio, a iskreno ne bi to baš volio, kakva su vaša iskustva po tom pitanju?
jel kod dogovora nekad pitate koliko ih je u stanu ili odete pa šta bude?
jbg, ne pitam, imao sam par puta situacije da sam čuo kako kolega u sobi do taslači kolegicu. One Tajlanđanke uvijek imaju 2 sobe, a njih 4 u stanu pa kako kojoj grah padne. Paze one dobro da se ne susretnemo, provjeravaju jedna sa drugom je li put slobodan, kupaona i slično.

jbg, ne pitam, imao sam par puta situacije da sam čuo kako kolega u sobi do taslači kolegicu. One Tajlanđanke uvijek imaju 2 sobe, a njih 4 u stanu pa kako kojoj grah padne. Paze one dobro da se ne susretnemo, provjeravaju jedna sa drugom je li put slobodan, kupaona i slično.
Paze, paze. Pa se susreli u kupaoni. Jednom bio i nikad vise.

Bio sam i kod ove..ivy luna..ivy choko... Često je kod vas u Zagrebu... Jako jako vatrena Brazilka... Ko voli jak sex...nabija se max u svim pozicijama...mozes jo nabijati sa max snago..ljubi se za jezikom...gura ti sama prste u picu.... liže te...Ko voli ljubljenje i pravi GFE.... max uziva u sexu i sodjeluje...i govori rijeci koje je naucila kod vas.. " sisa, picka"... stvarno se isplati..200eur 1h...
O kojoj je riječ
Link ne radi?
Može u pp

I meni je turn off iz nekog razloga.. Svjesno idem kod kurve i jasno mi je da je taman prije mene bio netko drugi kod nje i da će opet nakon mene doći netko drugi ali jednostavno ne želim srest kolegu od prije/poslije.
U čemu je razlika od ovog foruma. I onako razmjenjujemo iskustva. Komentiramo djevojke, detaljno. Idemo za preporukama, gdje je već neko bio. Ovako uživo, mogao bi s kolegom i popiti pivo. Živili!

U čemu je razlika od ovog foruma. I onako razmjenjujemo iskustva. Komentiramo djevojke, detaljno. Idemo za preporukama, gdje je već neko bio. Ovako uživo, mogao bi s kolegom i popiti pivo. Živili!
Ja sam otišo jednom na PO kod jedne davno to bilo i ispostavilo je da je bivša od kolege iz firme. Bio neki party u firmi i moglo se dovest curu, ženu kajgod i znam da smo tu pičku svi komentirali. Nije me se sjetila ali da je bilo bi čudno. Mislio sam reć tom liku da mu je bivša kurva al nisam jer se ne družim baš s njim a i ona se ne bavi kurvanjem više.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh