zutistrumf
Active member
Jel biramo i boju ili samo one ogromne crne imaš?za kolege koji su goniči kurvi apsolutno neupitno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel biramo i boju ili samo one ogromne crne imaš?za kolege koji su goniči kurvi apsolutno neupitno![]()
Kažu da pobjedu u ratu donosi logistika i ekonomija naravnoDobro logistiko, ako ti kazes da je tako
Da, prašinari ustvari uvijek najviše najebu.Kažu da pobjedu u ratu donosi logistika i ekonomija naravno![]()
Logistici je u Hrvatskoj odlicno, u to ne sumnjam. Ali bilo bi im jos bolje da svaka prosjecna kurva na EGE-u uzima 250€ po satu jer zasto jos malo novcica ne bi otislo u lokalne dzepoveKažu da pobjedu u ratu donosi logistika i ekonomija naravno![]()
Meni se čini da je taj EGE prije ko neka globalna korporacija tipa Wolt i Uber, ako im zabranimo poslovanje još će nam uvest sankcije, ali nije da sam neki stručnjak, slobodno me zanemarite ako pričam piz.Logistici je u Hrvatskoj odlicno, u to ne sumnjam. Ali bilo bi im jos bolje da svaka prosjecna kurva na EGE-u uzima 250€ po satu jer zasto jos malo novcica ne bi otislo u lokalne dzepove![]()
Pregovori su tijeku...Logistici je u Hrvatskoj odlicno, u to ne sumnjam. Ali bilo bi im jos bolje da svaka prosjecna kurva na EGE-u uzima 250€ po satu jer zasto jos malo novcica ne bi otislo u lokalne dzepove![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|