BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

jbt čitam temu i ne vjerujem, kratko i jasno to su kurve i nema dalje od toga. ja sam kod jedne išao 3-4 puta i bili smo “dobri” i zadnji put iskoristio 2 pucnja i mislio ostat ću do kraja platio sam 1h kad ono “babe that’s my job” i lagano izbacivanje iz apartmana. osim love i da te što prije izrade njih ništa drugo ne zanima koliko god vi mislili da je drugačije

Bilo kod nje prije puno mjeseci uzeo 30min rekao joj da ću produžiti ako mi se svidi...
Da skratim prošlo 30 min kaže ona da mogu ostati ako ne žurim, skuhala kavu, ponudila masažu, odbio sam masažu, popio kavu ostao 15min duže i otišao jer sam kao žurio, cura nije moj tip ja preferiram sitnije i niže cure, kad sam otišao poslala mi par poruka zahvale.... da joj je bilo ugodno samnom.... da se nada da se uskoro vidimo ponovno....
Nisam ponavljao

Bilo kod nje prije puno mjeseci uzeo 30min rekao joj da ću produžiti ako mi se svidi...
Da skratim prošlo 30 min kaže ona da mogu ostati ako ne žurim, skuhala kavu, ponudila masažu, odbio sam masažu, popio kavu ostao 15min duže i otišao jer sam kao žurio, cura nije moj tip ja preferiram sitnije i niže cure, kad sam otišao poslala mi par poruka zahvale.... da joj je bilo ugodno samnom.... da se nada da se uskoro vidimo ponovno....
Nisam ponavljao
Imao sam i ja takvu, ugodno druženje, komplimenti, dodali se i na instagram, sve super, dopisivanje, planovi za druženje, večeru itd. - na kraju to ispadne da ona vidi samo bankomat u meni i to je to

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh