BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Kada cete shvatiti da eskort jedva ceka da zavrsite...niste im napeti ni 1 procent a muka im je od vas..To mi je vise njih ispricalo, mozda 10 procenata im je simpa ali jedva cekaju da zavrse..
U nekom prosjeku to je točno, ali ne gadi se svakom eskortu svaki lik, kao što se ni svakom liku ne gadi svaki eskort. I na kraju, dobar dio korisnika usluga ide kod njih prvenstveno zbog pražnjenja jaja, što i nije baš neki kompliment za te cure, pa se ne trebamo čuditi ako im se gadimo. Btw. ne znam kako nas korisnike usluga te strankinje između sebe interno zovu, ali naše domaće nas interno zovu kretenima ili majmunima, to znam sigurno, tako da nemam puno iluzija.

Ne znam, ali nebi ona bila tu gdje je da nevoli kitu. Nije ona tu slučajno. Očito je imala te neke sklonosti od rane mladosti.
Mene je jedna nazvala "putero" nakon što se bila naljutila zbog nečega, nemogu se sjetit.

Ne znam, ali nebi ona bila tu gdje je da nevoli kitu. Nije ona tu slučajno. Očito je imala te neke sklonosti od rane mladosti.
Mene je jedna nazvala "putero" nakon što se bila naljutila zbog nečega, nemogu se sjetit.
"Putero" je španjolska riječ s vulgarinim prizvukom i na hrvatskom znači uglavnom "bordel", "prostitutka kuća" ili "puf". Može također označavati muškarca koji često posećuje prostitutke, dakle "kurvin sin" ili "luđak za kurve".

U nekom prosjeku to je točno, ali ne gadi se svakom eskortu svaki lik, kao što se ni svakom liku ne gadi svaki eskort. I na kraju, dobar dio korisnika usluga ide kod njih prvenstveno zbog pražnjenja jaja, što i nije baš neki kompliment za te cure, pa se ne trebamo čuditi ako im se gadimo. Btw. ne znam kako nas korisnike usluga te strankinje između sebe interno zovu, ali naše domaće nas interno zovu kretenima ili majmunima, to znam sigurno, tako da nemam puno iluzija.
Zaboli me kurac sto neka droca misli o meni

Zamarati se mišljenjem žene koja za život zarađuje šireći noge majmunima i kretenima...
Postupiti prema njima po osnovnim pravilima pristojnosti i ništa više.

Konkretno u ovo vremena što se bavim ovim sportom naišao sam na par djevojaka koje su stvarno frendly ili bar profesionalke. Nemam iluzija da sam im posebno drag ipak mala bojna prođe kroz njih dok su ovdje i vani a nagledaju se svega i svačega. Dovoljno je pročitati par tema i pogledati kakvih individua ima koje se aktivno trude biti kreteni. Na kraju dana sve se svodi na pristup ako se ponašaš kao kreten dobiješ tretman koji odgovara pristupu. Čak i ledenicu možeš dovesti do toga da barem odglumi da te tolerira uz malo uljudnosti. Za domaće ne stavljam ruku u vatru nisam probao ali vidim zašto bi nas oslovljavale epitetima.

Konkretno u ovo vremena što se bavim ovim sportom naišao sam na par djevojaka koje su stvarno frendly ili bar profesionalke. Nemam iluzija da sam im posebno drag ipak mala bojna prođe kroz njih dok su ovdje i vani a nagledaju se svega i svačega. Dovoljno je pročitati par tema i pogledati kakvih individua ima koje se aktivno trude biti kreteni. Na kraju dana sve se svodi na pristup ako se ponašaš kao kreten dobiješ tretman koji odgovara pristupu. Čak i ledenicu možeš dovesti do toga da barem odglumi da te tolerira uz malo uljudnosti. Za domaće ne stavljam ruku u vatru nisam probao ali vidim zašto bi nas oslovljavale epitetima.
Bravo!

Također mogu i ja potvrditi da sam dugo u ovom sportu i da sam svega par puta imao loše iskustvo, no nikada baš ultra loše. Radi se o bontonu, ful jednostavno, dođeš na adresu, pozdravite se lijepo, nekad zagrljaj, nekad pusa, nekad oboje, daš novce, tuš i vratiš se s osmjehom na licu.

One ti se u glavnom smješkaju, legneš se pored nje i malo bezveze pričate, rukama ili nekako već s ako ne priča engleski. Ako su nezainteresirane, potrudiš se malo, sjedneš do nje, masiraš joj leđa, ramena, vrat, dotakneš ju za sise, ne znam snađeš se. Ako treba i polizati, momci morate razumjeti da i onda trebaju stimulans nekada, i da je obostrano inače štanga.

Malo češkanje, mažemje, dirkanje, drkanje, ljubljenje i kreće akcija, tj ono šte se dogovorilo, i poštuješ granice, ak ti veli da joj ne svršiš u usta ili ne guraš prst jednostavno to ne radiš, obaviš dogovoreno i svi sretni.

Na kraju opet malo se zagrlite, daš joj kompliment da je genijalna, ne mora bit iskreno čisto da održiš dobru atmosferu,.kolko puta me koja i zbog takve sitnice nagradila još malo za kraj 😉

Eto Vam mili moji, nekakav recept za uspijeh, budite dobri i jebite štoviše.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh