Dvije od jučer su bile provjerene i sa recenzijama. Očito je šimp samo preuzeo njihov provjereni identitet i u apartman ubacio drugu curuJbg, zato ja izbjegavam ove neprovjerene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dvije od jučer su bile provjerene i sa recenzijama. Očito je šimp samo preuzeo njihov provjereni identitet i u apartman ubacio drugu curuJbg, zato ja izbjegavam ove neprovjerene.
E, ti si ti, al pusti mladež u borbu pa da mi znamo di cemo...Jbg, zato ja izbjegavam ove neprovjerene.
Ja te iskreno podrzavam u tomeTreba riskirati i ici na neprovjereno.
Koje su te dvije?Dvije od jučer su bile provjerene i sa recenzijama. Očito je šimp samo preuzeo njihov provjereni identitet i u apartman ubacio drugu curu
Ako ih provjeris nece vise bìti ne provjerene. Kaze GrunfTreba riskirati i ici na neprovjereno.
Tko provjerava pati, tko ne provjerava ne pati, tko pati, provjeravaAko ih provjeris nece vise bìti ne provjerene. Kaze Grunf
Nije problem riskirat,da imam placu 5k riskiro bi mjesecno 10 puta,neki ipak nemaju love da idu riskirat...Ma radite kak hocete. Tko ceka samo na provjerene je dosadni ziheras. Treba riskirati malo i ovdje i opcenito u zivotu. Jedan dan te ima, drugi nema, zivot je kratak. U sekundi se sve moze okrenuti zato treba riskirati.
Nemam ni ja 5k eura placu, nemam ni blizu toga pa me to ne sprecava. Mindset momci, mindset.Nije problem riskirat,da imam placu 5k riskiro bi mjesecno 10 puta,neki ipak nemaju love da idu riskirat...
To ne bi ni Grunf smislioTko provjerava pati, tko ne provjerava ne pati, tko pati, provjerava
A jebo te,koji rizik!? Pa ako vec ostanes i opalis je sto si to toliko izgubio.Nije problem riskirat,da imam placu 5k riskiro bi mjesecno 10 puta,neki ipak nemaju love da idu riskirat...
Ja bi možda ostao, al ne za tu cijenu sa Ege, jel nisu ni približno toliko zgodne a ni godine ih ne mazeA jebo te,koji rizik!? Pa ako vec ostanes i opalis je sto si to toliko izgubio.Ja
Jedne više nema... Druga je plavuša Kristina.Koje su te dvije?
Puno nas je odustalo zbog cijene. Previse je previse.Itko bio kod baby muniz nedavno? Bio sam prije ljeta ali bila je 150. Stvarno je digla na 250?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|