Mrtvo puhalo
Well-known member
U Zagrebu vecina ih je u centru I Ako ti jedna ne pase u pravilu se moze do druge brzo doci, pod uvjetom da se odmah javi.U laufhausu stanje na slikama i realno provjeris u par sekundi. Pokucas na vrata i vidis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Zagrebu vecina ih je u centru I Ako ti jedna ne pase u pravilu se moze do druge brzo doci, pod uvjetom da se odmah javi.U laufhausu stanje na slikama i realno provjeris u par sekundi. Pokucas na vrata i vidis
Ponuda preko plavog oglasnika je katastrofalna. Preko EGE je jos dobra, mozes svaki tjedan naci neku koja je preporucena ovdje. To govorim za Zagreb. I nazalost da, ove koje su dobre preko EGE, te su 150€ pola sata. Kako je krenulo, za godinu dana ce pola sata biti 200€.Fakat ne kuzim da moze bit tolko losa ponuda u Zg, kao ima gro oglasa a nista realno.
Opet danas naletio na fejkaru pa pitao zasto to radi...klasicni izgovori da ima familiju i da ne zeli stavljat svoje slike bla bla bla...
Pa da je zenska barem 50% od onoga kaj se vidi na slikama jos bi ostao i ispraznio se ... ovako je fakat sve u kurcu...
I te zene isto prolupale skroz, prosli tjedan bio u jednom Laufhausu u Grazu...od 20 soba njih 18 ima fejk slike ili brutaln fotoshop...
Ove koje i jesu realne i provjerene se ne javljaju, valjda radi kolicine posla...tako da ocito nista od ovog sporta u narednih par tjedana...
Bio sam ja sa tom sa slike prošlo ljeto U Rijeci. Samo se drugačije zvala, čini mi se Ju, i drugi broj mobitela je bio. Mala je bila super ,ima pravih dvadeset i nešto godina. ne kao ove šta im piše 22 a imaju 35-40. I cijena je bila 150,250 fixno. Pokušao sam se javit ove godine na oglas sa tim slikama ali bilo je problem dogovorit sa tim njenim pimpom, vjerojatno je pimp neka tranža ili peder nemoguć za normalnu komunikaciju, pa sam odustao.Pozdrav jel neko bia kod ove,ako neko je i ako je ovakva na slikama onda bi isa
Znaci ima super tijelo jer bas gledan neku mladu?Bio sam ja sa tom sa slike prošlo ljeto U Rijeci. Samo se drugačije zvala, čini mi se Ju, i drugi broj mobitela je bio. Mala je bila super ,ima pravih dvadeset i nešto godina. ne kao ove šta im piše 22 a imaju 35-40. I cijena je bila 150,250 fixno. Pokušao sam se javit ove godine na oglas sa tim slikama ali bilo je problem dogovorit sa tim njenim pimpom, vjerojatno je pimp neka tranža ili peder nemoguć za normalnu komunikaciju, pa sam odustao.
Posla sam ti privatnu porukuBio sam ja sa tom sa slike prošlo ljeto U Rijeci. Samo se drugačije zvala, čini mi se Ju, i drugi broj mobitela je bio. Mala je bila super ,ima pravih dvadeset i nešto godina. ne kao ove šta im piše 22 a imaju 35-40. I cijena je bila 150,250 fixno. Pokušao sam se javit ove godine na oglas sa tim slikama ali bilo je problem dogovorit sa tim njenim pimpom, vjerojatno je pimp neka tranža ili peder nemoguć za normalnu komunikaciju, pa sam odustao.
Je, je, ma perfekcija bez sala i celulita. Dotjerana, ugodna za društvo. Još je poslje mene išla na outcall, pa sam ju otpratio do taxi stajališta. Bilo je gluho doba noći. Šta ćeš, takav joj posao.Znaci ima super tijelo jer bas gledan neku mladu?
Je li joj mozes vidit profilnu na wapu pa mi rec jer mi na wapu pari drugaJe, je, ma perfekcija bez sala i celulita. Dotjerana, ugodna za društvo. Još je poslje mene išla na outcall, pa sam ju otpratio do taxi stajališta. Bilo je gluho doba noći. Šta ćeš, takav joj posao.
Pogledao sam. Na wapu je potpuno druga cura i piše da se zove Marlin. Znači definitivno nije ona.Je li joj mozes vidit profilnu na wapu pa mi rec jer mi na wapu pari druga
Pogledao sam. Na wapu je potpuno druga cura i piše da se zove Marlin. Znači definitivno nije ona.
A ništa, probaj tu Marlin, možda bude ok.
Ta ima i u Rijeci profil samo pod drugim imenom.Isa bi kod ove samo ne znan je li zajeb jer ista ima u Poreču?
E sad ne znan je li to Laura ili Marlin meni nije tila odgovorit jel je mos ti pitat pa mi rec meni ne odgovara na to pitanje samo pita kad mogu docTa ima i u Rijeci profil samo pod drugim imenom.
Evo javila mi se Marlin, znači slobodna je, provaj nju kontaktirat.
Najbolje da ode vidi jeli ona pa ti javi.E sad ne znan je li to Laura ili Marlin meni nije tila odgovorit jel je mos ti pitat pa mi rec meni ne odgovara na to pitanje samo pita kad mogu doc
Pise ti na oglasu...Ekipa
Ima neko broj od Roxane da pošalje u dm
Hvalaa
Evo ga Roxane DM uživajEkipa
Hvalaa
Ak ga nemres naci nije ovaj hobi za tebe. Okani se u startu.Ekipa
Hvalaa
|
Tel: 064/677-677
|